Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Book2 Go Silver

Vælg farve
Lige til at tage med på farten!
30 mdr. OiSTER Afdrag
177 /md.
eller
Kontantpris
5.310
Mindstepris
5.310

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Få penge tilbage ved at bytte din gamle enhed, uanset producent, når du køber et nyt Samsung produkt! Når Samsung har modtaget og vurderet enhedens tilstand, vil beløbet blive udbetalt til dig.
LaesMere_v3.png

Tilvælg 1 års Norton Antivirus sikkerhedspakke til 0,- (værdi 829,-), når du køber PC og tablet hos OiSTER.

Samsungs bedste transportable laptop
Galaxy Book2 Go er Samsungs hidtil letteste og tyndeste laptop og har hele 14-tommers Full-HD-skærm. Laptoppen er udstyret med et stærkt batteri, så du har strøm i hele 18 timer efter blot en opladning. Galaxy Book2 Go er den perfekt arbejdscomputer, da den holder strøm hele dagen, er nem at have med rundt, er fuld af power og er Noise Canceling. Køb den på afbetaling rente – og gebyrfrit nu. 

Ultratynd og let
Samsung Galaxy Book2 Go er en af de bedste transportable laptops, der findes. Den vejer kun 1,44 kg og er 15,55 mm tynd, så du let kan have den med dig på farten. I forhold til dens konkurrenter er den 8,2 procent tyndere og 6,7 procent smallere, men den er stadig sprængfuld af kræfter.

Hurtig ydeevne
Samsung Galaxy Book2 Go er en kraftfuld og effektiv laptop. Laptoppen er udstyret med den kraftfulde 7c+ Gen 3 processor fra Qualcomm. Processoren sikrer dig korte responstider og hurtig håndtering blandt andet via. bedre trådløse forbindelser med WiFi 6E og Bluetooth 5.2. Galaxy Book2 Go performer meget mere effektivt end laptops med Intel Celeron, som er processoren i Samsungs andre laptops. Udover at have masser af power er Samsung Galaxy Book2 Go også udstyret med kunstig intelligens i form af Noise Reduction, hvilket gør laptoppen til den perfekte arbejdsmakker.

Stor skærm
Grundet laptoppens meget smalle kant rundt om skærmen får du med Samsung Galaxy Book2 Go mest mulig skærm. Skærmstørrelsen er større i forhold til andre laptops i samme størrelse. Galaxy Book2 Go skærm er hele 14-tommer. Med en traditionel 13-tommer laptop får du 322 x 219 mm skærm, men med Samsung Galaxy Book2 Go får du hele 323 x 224 mm skærm. Samsung er heller ikke gået på kompromis med skærmkvaliteten. Galaxy Book2 Go giver dig fantastisk skærmkvalitet, da skærmen er Full HD-kvalitet.

Løb aldrig tør for strøm
Med Galaxy Book2 Go skal du aldrig bekymre dig om at løbe tør for strøm. Samsung Galaxy Book2 Go holder længere på en enkelt opladning. Laptoppen holder efter en opladning i 18 timer, så du bekymringsfrit kan tage hjemmefra uden opladeren.

Plads til det hele
Samsung Galaxy Book2 Go har en hukommelse på op til 128 GB, så du ikke skal fravælge eller slette noget, du ikke ønsker. Med Samsung Galaxy Book2 Go kan du udnytte det nye, hurtige 5G-net fuldt ud.

Skærmstørrelse
14" FHD
Størrelse
323.9 x 224.8 x 14.9 mm
Processor
Qualcomm 7C Plus Gen3
Hukommelse
128 GB
Ekstern hukommelse
Micro SD-kortplads
RAM
4 GB
Batteri
42,3 Wh / 25 W USB-C-oplader
WiFi
Ja
5G
Ja

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Ultra tynd og let
  • 14’’ Display FHD i en 13’’ kompakt størrelse
  • Qualcomm 7C Plus Gen3
  • Batteri til hele dagen (18hr)