Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Dbramante Lynge - iPhone 14 Pro Max Black

Vælg farve
Kontantpris
499
Mindstepris
499

Fri fragt

Og levering lige til døren

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Smukt kernelæder
Det bløde kernelæder smyger sig omhyggeligt om mobilen og sørger for et sikkert og behageligt greb om mobilen. Læderet er naturligt og udvikler en lækker og personlig patina, efterhånden som du bruger coveret.

Suveræn beskyttelse
Læderet absorberer fald og stød mod kanter, så både mobilens indre og ydre er beskyttet. Flipcoveret sørger for at nøgler i lommer eller tasker heller ikke kan ridse skærmen og knapper og kameraer opnår også yderligere beskyttelse mod skader.

Flere funktioner
Coveret er kompatibelt med trådløs opladning, så man nemt kan oplade mobilen, uden at man skal aftage coveret inden man oplader. Derudover er der også RFID-beskyttelse i coveret, så dine kort og id oplysninger ikke kan aflæses ved RFID-skimming.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter