Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Holdit Slim Case iPhone 15 Mocha Brown

Vælg farve
Udsolgt
Kontantpris
149
Mindstepris
149

Fri fragt

Og levering lige til døren

Ikke på lager

100 % genanvendte materialer
Dette cover fra Holdit er fremstillet af 100 % genanvendte materialer. Alle materialerne er desuden GRS-certificeret. Det betyder, at en tredjepart har certificeret alt fra materialekæden til den miljømæssige forvaltning. Du får her et cover, som både beskytte planeten og din iPhone 15.

Supertyndt og robust cover
Slim-coveret fra Holdit er en helt simpel model. Coveret er hårdt og supertyndt, og det yder virkelig god beskyttelse for din mobil. Både mobilens kamera og kanter er dækket ind med dette cover. Coveret er kun 1 mm tykt, så du bemærker det næsten ikke. Mobilen ligger lige så godt i din hånd, som den plejer. Det betyder også, at coveret er kompatibelt med trådløs opladning. Med Slim-coveret fra Holdit er din iPhone 15 godt beskyttet mod ridser og andre skader.

Du kan vælge mellem tre forskellige farver: sort, lys-beige og kaffebrun. Alle flotte farver, der komplimenterer enhver og passer til alle anledninger. Vælg din yndlingsfarve og pas godt på din iPhone 15.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter