Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Z Fold3 Flip cover with S Pen Black

Vælg farve
Udsolgt
Inklusiv en pen til din smartphone!
30 mdr. OiSTER Afdrag
20 /md.
eller
Kontantpris
600
Mindstepris
600

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Beskyttelse af både for- og bagsiden!

Flip coveret fra Samsung er udviklet specielt til at passe med formen på din Samsung Galaxy Z Fold 3. Coveret bekytter med sit smarte design både for- og bagsiden af din telefon. Der følger en S Pen med coveret, hvor der naturligvis også er udviklet en holder til den. 

S Pen

S Pennen til Fold 3 gør det nemt at navigere på skærmen og øger effektiviteten. Spidsen er på 1,5 mm og er udviklet til at give en naturlig fornemmelse, uanset om du skriver noter, surfer på nettet eller tegner. 

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter