Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung S23 Ultra Leather Cover Camel

Vælg farve
Kontantpris
399
Mindstepris
399

Fri fragt

Og levering lige til døren

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Cover af ægte læder

Pas godt på din Samsung Galaxy S23 Ultra med dette elegante cover. Coveret er produceret i ægte læder. Designet er bæredygtigt fremstillet af genanvendte materialer. Det bæredygtige læderdesign udvikler over tid en flot patina.

Coveret beskytter din telefon, mens det tilføjer et stilfuldt udtryk med den slanke silhuet af læder. Læderet føles blødt mod, og din Samsung Galaxy S23 Ultra ligger godt og sikkert i hånden, så du ikke skal frygte den glider ud. Med et Samsung læder cover er buler, ridser og skader fortid.

Tilgængelig i både sort, brun og grøn - så du kan skabe lige det look, du ønsker.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter