Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

AirPods 3rd gen with Lightning Charging Case

Vælg farve
Apples Airpods 3rd gen med lynoplader etui fra 2022
3 mdr. OiSTER Afdrag
602 /md.
eller
Kontantpris
1.806
Mindstepris
1.806

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Lightning-opladning
Disse AirPods kommer med rigtig hurtig og stabil lightning-opladning.

Designet til komfort
AirPods 3 er særligt designet, så de leder lyden ind i dine ører på bedste måde vis, så lyden er behagelig og i højeste kvalitet. Med en 33% kortere stav og et nyt rundere design føles AirPods også superkomfortable i ørene. Funktionen adaptiv EQ finjusterer musikken, så den tilpasser sig udformningen af dit øre og lyden sendes ind i din øregang på en måde hvor lyden bliver ensartet og giver en omsluttende, indlevende oplevelse.

Lyder som virkeligheden
Høretelefonerne har dynamisk registrering af dine hovedbevægelser, så høretelefonerne altid omringer dig med fyldig, rumlig lyd – uanset hvordan du ligger eller bevæger dig. Det skaber en biograflignende oplevelse, når du ser film og serie.

AirPods er udstyret med en mikrofon, der har et akustisk net, der filtrerer støj fra og din stemme bliver opfanget klart og tydeligt, når du taler i telefon eller optager din stemme. Det akustiske net minimerer også vindstøj og gør samtaleoplevelsen langt bedre.

Afviser vand
Sveder du meget, når du træner? Intet problem. Taber du dine AirPods i en vandpyt? Intet problem. Går du ture i regnen? Okay, du har nok fattet pointen. AirPods er vandafvisende og IPX4-certificerede, så de modstår både regn og sved.

6 + 30 timers batteri
AirPods har et solidt batteri, der kan afspille lyd i 6 timer uafbrudt og få endnu mere strøm gennem det medfølgende etui. Etuiet holder nemlig op mod 30 timers ekstra batteri, så der er uendelig afspilning med på farten. Bare fem minutters opladning i etuiet giver dig én hel times ekstra afspilningstid.

Det medfølgende opladningsetui fungerer med lightning-stik og er kompatibelt med trådløse opladere, så du nemt kan oplade dine AirPods, blot ved at lægge dem ned på en oplader.

Ny tryksensor
Med den nye tryksensor får du endnu bedre styring af din lyd. Den virker ved, at man let berører staven og hurtigt kan sætte musikken på pause, hoppe frem og tilbage mellem sangene eller tage et opkald. Den forbedrede hudsensor kan mærke forskel på dit øre og andre overflader, så musikken først starter, når du sætter høretelefonerne i ørene.

Siri lytter med
Siri fungerer selvfølgelig også med AirPods, så du kan få hjælp af hende når som helst. Du kalder bare på hende og så kan hun pause musikken, ringe til mor eller starte navigation til den nærmeste tankstation. Den særlige søjleformede stemmegenkendelse sørger for, at støj omkring dig bliver sorteret fra, så dine stemmekommandoer går klart og tydeligt igennem.

Glem aldrig AirPods igen
Dine AirPods kan blive fundet igen gennem din iPhones Find-app, så de aldrig forsvinder, selv hvis du glemmer dem i bilen eller på arbejdet. AirPods kan udsende en lyd, så du kan lytte efter og finde AirPods hvis de skulle have gemt sig i sofapuderne.

Nem tilslutning
AirPods 3 parrer nemt til din iPhone. Du skal blot holde opladningsetuiet tæt på din iPhone og så parrer de, når du godkender beskeden på din iPhone. Efter første parring af AirPods til din iPhone, så vil AirPods automatisk huske din iPhone til senere og de vil forbinde helt automatisk, når du tager høretelefonerne ud af etuiet.

AirPods 3 kan også bruges med ældre iPhone-modeller, iPad eller iPod Touch.

obs der følger følgende med i kassen:
1.Airpods
2.Lightning charging Case
3.Lightning to USB C-CABLE

Bluetooth
Ja
Vægt
5,4g - Opladeretui 45,6 g
Kompatibilitet
iPhone SE og op
Type
Trådløse in-ear hovedtelefoner
Siri
Ja
Mikrofon
To stråledannende mikrofoner
Batterilevetid
Over 24 timers afspilningstid med etuiet
Strømforsyning
Trådløst opladeretui med lightning - stik

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter