Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Apple Airpods Max Space Grey

Vælg farve
30 mdr. OiSTER Afdrag
145 /md.
eller
Kontantpris
4.350
Mindstepris
4.350

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Nu er nyeste skud på stammen af AirPods landet! Mød det mest fantastiske headset AirPods Max, der formår at kombinere den vildeste lydoplevelse i hifi-kvalitet med alt det, der igennem tiden har gjort de oprindelige AirPods så populære.

Det første, som du lægger mærke til, når du kaster øjnene mod AirPods Max, er det stilrene design, der altid kendetegner Apples produkter. Men selvom designet er imponerende, så er det ingenting i forhold til den lyd og komfort, som AirPods Max vil komme til at give dig. Du vil med andre ord slet ikke have lyst til at lægge høretelefonerne fra dig.

Dine ører vil blive omsluttet af fuldendt lyd, der giver dig en oplevelse, der vil føre dine tanker hen på den lyd, der normalt er forbeholdt biografbesøg. AirPods Maxs hifi-lyd, brancheførende aktiv støjreduktion og specialudviklede drivere indgår nemlig i en synergi, der tilsammen sikrer, at du kommer til at høre dine yndlingssange med mere præcision, end du hidtil har prøvet. Du vil høre toner mere intenst og med minimal forvrængning - uanset hvilken del af frekvensområdet, som du har kastet dig over. Du vil uden tvivl leve dig fuldkommen ind i den dybe bas, de elegante mellemtoner og de helt høje oktaver.

Grunden til at AirPods Max kan levere sådan en pragtpræstation skyldes, at headsettet er udstyret med en kraftig H1-chip i hver ørekop. På den måde sammenføres hardware og software på den mest optimale måde, så du ender med intelligent lyd, der henter data fra de 10 lydkerner i hver enkelt ørepude. Det betyder, at lyden tilpasses præcis til dig og dine behov. Og hele designet af AirPods Max er optimeret ud fra at give dig den mest fantastiske lyd. Udformning af bøjle og ørepuder er ikke blot smukke, men sikrer dig akustiske lydoplevelser, som du først rigtigt vil kunne forstå, når du har prøvet et par AirPods Max.

Selve brugsoplevelsen opløftes desuden til et helt nyt niveau gennem det innovative design. F.eks. er den øverste bøjle lavet i et åndbart materiale, der dels gør det utroligt behageligt at bære, men samtidigt sikrer, at vægten fordeles jævnt over hele hovedet. Teleskoparmen gør det til en leg at tilpasse AirPods Max præcis til din hovedfacon. Og sidst men ikke mindst er ørepuderne beklædt med et specialdesignet netstof, som betyder, at du kan have dem på i timevis uden at føle behov for, at dine ører har brug for en pause.

Men AirPods Max kan bruges til meget mere end blot at høre musik. Du forbinder let din telefon til  og med den smarte Digital Crown, som du blot skruer på, hvis du vil skifte mellem musik, besvare opkald eller aktivere Siri.

Find din favorit blandt de fem flotte farver – der må helt sikkert være en, der passer din personlighed til perfektion! Og med en batterilevetid på hele 20 timer, så kommer du ikke til at gå ned på lyd lige med det samme.

Æsken med AirPods Max indeholder headset, ligtning til USB-C-kabel, og smartcase.

Vægt
384,8 g Smartcase 134,5 g
Type høretelefon
True Wireless
Kompatibilitet
Passer til iPhone SE og op
Forbindelse
Bluetooth
Bærs
Trådløst
Siri
Ja
Farve
Space Grey
Mikrofon
9 Mikrofoner
Batterilevtid
Op til 20 timer

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter