Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Buds2 Pro Purple

Vælg farve
Udsolgt
Samsungs nye Galaxy Buds2 Pro fra 2022
30 mdr. OiSTER Afdrag
57 /md.
eller
Kontantpris
1.692
Mindstepris
1.692

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Komfortabelt og let design 
Et par gode høretelefoner er efterhånden blevet et must-have for de fleste. Vi skal både kunne arbejde hjemmefra eller i støjende omgivelser, hvor vi kan bevare fuldt fokus. Vi ønsker også, at kunne nyde vores egne film, spil eller musik uden at forstyrre andre. Galaxy Buds2 Pro mærker du knapt nok, at du har i ørerne, og de er 15% mindre end forgængeren Samsung Galaxy Buds Pro. De passer til alle ører uanset form og giver en rar og tætsiddende fornemmelse.

Intelligent støjreduktion 
Den intelligente Audio i Galaxy Buds2 giver dig en forbedret, aktiv støjreduktion, AI-styret stemme- og samtalestyring og mulighed for en 360-graders lytteoplevelse. Den aktive støjreduktion er blevet opdateret fra Samsung Galaxy Buds Pro og er nu endnu mere effektiv med flere valgmuligheder. Du kan vælge på en skala, om du vil udelukke udefrakommende lyde fuldstændig, eller om du vil høre lyde, som dit øre normalt ikke opfanger.

Optimal lydkvalitet 
Galaxy Buds2 Pro fylder ingenting, men lyden blæser dig bagover med sin tunge bas og sprøde diskant. De to højtalere i hver øreprop giver dig en følelse af altomsluttende lyd. Dermed kan du lade dig opsluge helt af gamingen, filmen eller din yndlingsmusik.

AI-styret bevægelsestilpasning 
Galaxy Buds2 Pro reagerer automatisk på din tale, så du kan tale direkte med nogen og høre, hvad de siger uden at slå den aktive støjreduktion fra. Modtageren vil kunne høre din stemme klart og tydeligt, selv om du opholder dig udendørs i blæst eller på en støjende café.

Vandafvisende 
Den vandafvisende funktion gør Galaxy Buds2 Pro optimale til alle aktiviteter. De tåler både vand og sved og er derfor perfekte at have med på løbeturen, skiløjpen eller paddleboardet. De kan endda tåle at blive nedsænket i ferskvand på op til en meters dybde i 30 minutter.

IP-klassifikation
IPX7 vandtæt <1 m
Type headset
In- ear
Vandbestandig
Ja
Mikrofon
Ja
Tilslutning
Bluetooth
Tilslutning (trådløs eller med kabel)?
Trådløs

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter