Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

JBL TUNE 230NC TWS Black

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
22 /md.
eller
Kontantpris
660
Mindstepris
660

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

JBL Tune230NC TWS trådløse høretelefoner giver dig sprøde toner direkte ind i din øregang, uanset hvor du befinder dig.

Disse høretelefoner er det perfekte match til dig, som ønsker selskab af dine yndlingskunstnere på cykelstien eller løbeturen. JBL Tune230NC TWS er nemlig udstyret med støjreduktion, som gør høretelefonerne exceptionelt gode til at lukke resten af verden ude - så det kun er dig og musikken. Og hvis det regner på cykelstien, skal du ikke bekymre dig, designet er heldigvis vandafvisende.

Med JBL Tune230NC TWS høretelefoner får du også den meget brugbare Smart-Ambient teknologi, som giver dig mulighed for, fra det ene øjeblik til det andet, at tilvælge og fravælge integration med omverden. Så lyden passer lige præcis til den situation, du står i.

Hvis du får brug for at tale i telefon, mens du bruger dine JBL Tune230NC TWS, er det intet problem! Høretelefonerne indeholder hele 4 mikrofoner, som sikrer, at dine håndfrie telefonsamtaler forløber uden problemer med lyden.

Høretelefonerne kommer i et enkelt let design og fås i klassisk sort og hvid. Når dine høretelefoner er fuldt opladt, er du sikret 40 timers fantastisk lyd.

Bluetooth
5.2
Type
Trådløse in-ear øretelefoner
Musikspilletid med Bluetooth tændt og aktiv støjreduktion slukket
op til 10 timer
Musikspilletid med Bluetooth og aktiv støjreduktion tændt
op til 8 timer
Enhedsstørrelse
6 mm dynamisk enhed
Opladningstid
2 timer fra helt afladet
Frekvensområde
20 Hz – 20 kHz
Impedans
16 ohm

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • JBL Pure Bass-lyd
  • Aktiv støjreduktion med Smart Ambient
  • 4 mikrofoner til perfekte taleopkald
  • Op til 40 timers batteritid
  • Vandtætte og svedtætte
  • Pasform og komfort hele dagen
  • JBL Headphones-app