Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

JBL CHARGE 5 Black

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
47 /md.
eller
Kontantpris
1.410
Mindstepris
1.410

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Mærk bassen med JBL Charge 5, der kommer med JBL Pro Sound samt to JBL Bass Radiators. Så er du klar til at spille dine omgivelser op – selv hvis du er udendørs.

Højttaleren kommer I et elegant bærbart design, som er let at have med på farten. Den har imponerende 20 timers batteritid, så du kan holde festen i live hele natten.

Du tilkobler nemt din enhed til højttaleren via Bluetooth og med en indbygget powerbank i højttaleren, løber din telefon aldrig tør for strøm mens du spiller. Placer blot telefonen på højttaleren for at oplade.

JBL Charge 5 er IP67 certificeret, hvilket betyder at den er fuldt ud støv- og vandtæt. Du kan altså have den med dig hvor som helst uden at bekymre dig om vejret.

Bluetooth
5.1
Vægt
0,96 g
Musikafspilningstid
op til 20 timer
Batteriopladningstid
4 timer
Frekvensområde
60 Hz – 20 kHz
Signal-støj-forhold
>80 dB

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • JBL’s originale og kraftfulde Pro Sound
  • 20 timers spilletid
  • IP67-vandtæt og -støvtæt
  • Trådløs afspilning med Bluetooth
  • Skru op for festen med PartyBoost