Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Xiaomi Projector 2 Pro

Vælg farve
Udsolgt
Din helt egen hjemmebiograf!
30 mdr. OiSTER Afdrag
192 /md.
eller
Kontantpris
5.760
Mindstepris
5.760

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

En smart projektor med mange muligheder

Mi Smart Pojector 2 Pro har to fokusniveauer: TOF instant Focus og kamerafokus. Den indeholder et seks-akset gyroskop der giver det rigtige fokus fra start og dermed sikrer dig den bedste oplevelse, uden du selv skal bruge tid på indstillingerne.

Den smarte projektor fra Xiaomi kan projicere i et lille rum, med det der svarer til en 60 til 120-tommers skærm.

 

Det er derudover muligt at bruge projektoren som højtaler ved at aktivere Bluetooth, og afspille musik fra din mobiltelefon.

 

Google indbygget

Projektoren har indbygget Google TV og Google Assistant og du kan derfor bruge din stemme til at søge på programmer fra platforme som Youtube, Netflix, Viaplay og mange andre.

 

Du kan selv installere apps på projektoren og det er derfor ikke nødvendigt at tilslutte hverken din computer eller mobil, for at se dine yndlingsfilm.

 

Det har aldrig været nemmere at lave sin helt egen hjemmebioraf!

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter