Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Xiaomi Smart Speaker

Vælg farve
Udsolgt
Google Home højtaler!
30 mdr. OiSTER Afdrag
17 /md.
eller
Kontantpris
510
Mindstepris
510

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

En højtaler med mange muligheder
Xiaomi Smart Speaker er en del af Mi Smart-produktserien og er derfor produceret med en lang række funktioner, designet til at gøre din hverdag endnu nemmere.

Designet er stilrent, simpelt og passer derfor ind hvor som helst i din bolig. Du kan nemt afspille tidens største hits fra din yndlings streamingtjeneste og dermed nyde den klare lyd fra højtaleren. Mi Smart Speaker understøtter DTS Customized Sound, der sikrer dig den bedste oplevelse og en detaljerig lyd.

Google Assistant
Det er ikke nok med at du kan bruge din Smart Speaker som en helt almindelig højtaler og afspille musik til en hver anledning. Det er derudover også muligt at gøre brug af stemmestyring og styre alle dine andre Smart enheder i dit hjem. Dette gælder både hvis du ønsker at tænde for din robotstøvsuger, betjene dit Smart-TV eller tænde for dine Smart lamper. Som du kan høre, så er mulighederne uendelige!

Med flere Mi Smart Speakers kan du skabe din helt egen surround-oplevelse, da det er muligt at tilkoble flere højtalere til hinanden.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter