Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Tips til ferien

Er dit mobilabonnement rejseklart? Her får du tips til, hvad du skal være opmærksom på, inden du tænder din mobil i udlandet!

Roaming på dit mobilabonnement

Slå roaming til/fra

På de fleste mobiler kan du slå dataroaming til og fra. Så bestemmer du selv, hvornår din mobil kan gå på nettet, hente mails og opdatere apps. Dette er især en fordel, når du rejser uden for EU, hvor det kan være dyrt at bruge apps og surfe på mobilen. 

.

Data uden for EU

Har du planer om en rejse til Thailand, Tyrkiet eller USA? Så er OiSTER Travel noget for dig! Med OiSTER Travel er du nemlig rejseklar med hele 20 GB data, som du kan bruge i både Thailand, Tyrkiet og USA. 

Send en SMS til os – så sender vi 20 GB data til dig! Det koster 79 kr. for én pakke – og så er du klar til at nyde rejsen uden bekymringer om dit dataforbrug!

.

Rejser du i eller uden for EU?

Der er stor forskel på mobilpriserne inden for og uden for EU. Skal du rejse uden for EU, vil du blive takseret for dit forbrug og dermed betale for den mængde tale og data, du bruger. Går rejsen til Thailand, Tyrkiet eller USA, har du dog mulighed for at købe en OiSTER Travel-pakke med data, som kan bruges i de tre lande. 

Skal du rejse inden for EU eller UK, kan du frit bruge den tale og data, der er inkluderet i dit abonnement. Du kan bruge din EU-data i disse lande:

 

Belgien
Bulgarien
Cypern
England
Estland
Finland
Frankrig
Fransk guyana
Gibraltar
Grækenland
Guadeloupe
Guernsey
Holland

Irland
Island
Italien
Jersey
Kroatien
Letland
Liechtenstein
Litauen
Luxembourg
Malta
Martinique
Nordirland
Norge

Polen
Portugal
Rumænien
Skotland
Slovakiet
Slovenien
Spanien
Sverige
Tjekkiet
Tyskland
Ungarn
Wales
Østrig

Er du indenfor EU?

6 gode tips til ferien

Tjek din EU-data

Data og taletid i EU er inkluderet i samtlige abonnementer hos OiSTER, med undtagelse af vores Basic-abonnement. På Mit OiSTER kan du tjekke, hvor meget EU data der er inkluderet i dit abonnement. Hvis den mængde EU data, du har til rådighed i dit abonnement, ikke matcher dit behov, kan du skifte dit abonnement ganske gratis på Mit OiSTER.

Køb data hjemmefra til Thailand, Tyrkiet og USA

Går rejsen til Thailand, Tyrkiet eller USA? Så har du mulighed for at købe en pakke med data, som du kan bruge i de tre lande. Vi kalder det OiSTER Travel! 

..

Du kan få OiSTER Travel ved at sende en SMS med teksten TRAVEL20 til 1426. Når du modtager din bekræftelse, har du 20 GB, som du kan bruge med det samme i Thailand, Tyrkiet og USA.

..

OiSTER Travel koster 79 kr. og er en engangspakke og altså ikke et abonnement. OiSTER Travel udløber automatisk efter 30 dage.

..

Læs mere her

Vær opmærksom på landegrænser

Er du i nærheden af en landegrænse på din ferie, skal du være særligt opmærksom på, om din telefon kobler sig på et andet netværk i et land, der ikke er en del af EU/EØS. På Cypern kan din telefon fx koble sig på et tyrkisk netværk, og det kan være meget dyrt. Læs mere her.

Download offline navigation

Det er ikke nemt at finde rundt i en ny by eller et nyt område. Derfor kan det være en god ide med en GPS, så du er sikker på, at du bevæger dig i den rigtige retning. Flere kort-apps giver dig mulighed for at downloade kortet hjemmefra, så du slipper for at bruge mobildata, mens du bevæger dig rundt.

Tilslut WiFi

Selvom du sagtens kan bruge din data på mobilen, så anbefaler vi, at du tilslutter dig WiFi i udlandet, så du sparer på din mobildata.  Sørg dog for, at det er et sikkert WiFi-netværk, du tilkobler dig, før du bruger det.

Slå opdateringer og notifikationer fra

Hvis du vælger at bruge data på ferien, bør du slå de automatiske opdateringer og notifikationer på dine apps fra. Så slipper du for, at dine apps bruger data i baggrunden, uden at du selv aktivt bruger appen.

Sluk din Mobilsvar

Når du rejser uden for EU, anbefaler vi, at du midlertidigt slår din Mobilsvar fra. Hvis der bliver lagt en besked på din Mobilsvar, som du aflytter, vil du blive opkrævet for både ind- og udgående opkald, da du både betaler for at modtage og foretage det opkald.

Data på ferien - slå opdateringer og notifikationer fra

 

Download før du rejser

Download indhold som musik og film til din mobil, tablet eller computer, før du rejser. Så sparer du penge på dataroaming og kan se indholdet undervejs på turen.