Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Internet med TV 2 Play

Hurtigt og nemt internet med 2,5 TB data

hurtigt og nemt internet og samtidig adgang til syv livekanaler, masser af sport og en perlerække af serier og programmer med TV 2 Play Favorit + Sport Partner.

Udover masser af underholdning og sport med TV 2 Play Favorit + Sport Partner får du et simkort, en GRATIS router (værdi 990,-) og hele 2,5 TB data

Få 1 års Norton Antivirus sikkerhedspakke med til 0,-

Binding i 6 mdr.  

Pris
429 kr./md.
Oprettelse
0 kr.
Min. i 6 mdr.
2.574 kr.
TV 2 Play Favorit + Sport Partner

Inkl. TV 2 Play Favorit + Sport

.

.

 

 

checkmark_green (002).png Gratis oprettelse

checkmark_green (002).png Ingen installation

checkmark_green (002).png Virker i hele Danmark

checkmark_green (002).png Inkl. TV 2 Play Favorit + Sport

Så nemt er det!

Lynhurtig internetforbindelse uanset hvor du er i Danmark.

Sport i verdensklasse og masser af underholdning

Med TV 2 Play Favorit + Sport Partner får du ubegrænset adgang til et kæmpe univers af underholdning! Du får syv livekanaler, sport i verdensklasse og adgang til alle TV 2s serier og programmer. Når du vil, og hvor du vil - og helt uden reklameafbrydelser. Så er underholdningen sikret!

Se med live og on demand

TV 2 Play Favorit + Sport Partner er til dig, der ikke vil gå glip af noget! Du får adgang til alle TV 2s livekanaler samt alle de bedste serier og programmer for både børn og voksne – helt uden reklamer! 

Du får sport i verdensklasse – og med ekstra eventkanaler går du aldrig glip af en spændende kamp! Du får nyheder fra ind- og udland, store sportsbegivenheder og unikke serier, der kun kan streames på TV 2 Play.

Du kan se med live og on demand og tage TV 2 Play med på ferien i hele EU. To personer kan streame samtidig, og du kan bruge TV 2 Play på op til fem enheder.

OiSTER mobilabonnement

Brugere

To personer kan streame TV 2 Play samtidig.

OiSTER mobilabonnement

Enheder

Du kan have fem enheder registreret til TV 2 Play ad gangen. Fx TV, computer, tablet eller mobil.

OiSTER mobilabonnement

Se med live

Adgang til alle TV 2s livekanaler: TV 2, TV 2 Sport, TV 2 Sport X, TV 2 Echo, TV 2 Fri, TV 2 News og TV 2 Charlie.

OiSTER mobilabonnement

Allerede kunde?

Du kan beholde din konto hos TV 2 Play. Men husk at opsige din TV 2 Play-pakke hos TV 2 Play.
Læs mere her

Norton Antivirus sikkerhedspakke til 0,-

Med i købet følger 1 års Norton Antivirus sikkerhedspakke til 0,- (værdi 829,-). Norton 360 Deluxe sikkerhedspakke giver dig avancerede antivirusfunktioner, der beskytter hele familien online og sikrer, at I kan surfe trygt og sikkert på nettet.

Inkl. gratis Huawei router

Med OiSTER WiFi får du en Huawei B535-232 MBB 4G-router, som både er super hurtig og lige til at sætte i stikkontakten.

Der kan kobles op til 64 brugere på ad gangen. Derfor er der rig mulighed for, at alle kan være på internettet samtidig - om det er i sommerhuset, derhjemme eller et helt tredje sted.

Routeren har både 2,4 GHz og 5 GHz WiFi, så du er sikret en bred og stabil dækning, uanset hvor i Danmark du befinder dig.

Internet overalt i Danmark

Med OiSTER Internet får du trådløst internet med lynhurtig forbindelse, som dækker overalt i Danmark. Mangler du derfor internet til fx hjemmet eller sommerhuset, er OiSTER Internet et godt valg.

Vi dækker stort set hele Danmark med både 4G og 5G, og har en 5G-downloadhastighed på 25-954 Mbit/s og 5G-uploadhastighed på 23-94 Mbit/s. Med 4G får du en downloadhastighed på 17-71 Mbit/s og uploadhastighed på 5-43 Mbit/s. Vi anbefaler, at du tjekker dækningen i dit område nedenfor.

Tips til en bedre internetforbindelse

  • Kvaliteten af WiFi-signalet afhænger af routerens placering og omgivelser. Placér derfor altid routeren højt, centralt og synligt - så virker dit internet bedst.
  • Flyt andet trådløst udstyr, så du undgår forstyrrende elektronik.
  • Routeren understøtter både 2,4 GHz og 5 GHz. Især 2,4 GHz er ofte mere belastet, og derfor anbefaler vi, at du kobler dine enheder på 5 GHz.

Har du allerede TV 2 Play?

Så kan du sagtens beholde din konto - og din historik - hos TV 2. Du skal bare oprette dig med samme email, som du bruger til din eksisterende TV 2 Play-konto. Husk også at opsige dit abonnement hos TV 2 Play, så du ikke betaler for to TV 2 Play-pakker.