Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Internet til hjemmet

OiSTER WiFi

Få en samlet internetløsning med router og simkort. Med OiSTER WiFi slipper du for installationer og får hurtigt og nemt internet til hele familien!

checkmark_green (002).png Hurtigt og nemt internet

checkmark_green (002).png Virker i hele Danmark

checkmark_green (002).png Ingen installation

 

 

WiFi for alle

Vi har WiFi til dig, der vil have det maksimale ud af dit WiFi med en førsteklasses router, og vi har WiFi til dig, der vil have hurtigt og nemt internet til en super skarp pris. Uanset hvad du vælger, får du en samlet internetløsning med gratis router og hele 2 TB data - og ingen komplicerede installationer! 

Internet overalt i Danmark

Med OiSTER WiFi får du trådløst internet med lynhurtig forbindelse, som dækker overalt i Danmark. Mangler du derfor internet til fx hjemmet eller sommerhuset, er OiSTER WiFi et godt valg.

Vi dækker stort set hele Danmark med 4G, og har en downloadhastighed på 17-71 Mbit/s og upload hastighed på 5-43 Mbit/s. Vi anbefaler, at du tjekker dækningen i dit område nedenfor

.

.

Internet til hele familien

Når du bestiller WiFi fra OiSTER får du lynhurtigt internet til hele familien. Du får en gratis router og et simkort med hele 2 TB data! Det er rigeligt med data til, at du kan streame film, serier og musik og være på nettet døgnet rundt uden at bekymre dig om dit dataforbrug.

Tilpas dit WiFi

Vil du have mere end bare internet? Få lynhurtigt internet og adgang til Viaplay eller TV 2 Play i én samlet løsning. Eller måske har du allerede en router derhjemme - så kan du vælge internet uden router.