Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Startpakke iPhone 13 pro max inkl. Wireless charger

Vælg farve
Udsolgt
Alt i én pakke!
30 mdr. OiSTER Afdrag
19 /md.
eller
Kontantpris
570
Mindstepris
570

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

En god start med din nye iPhone

Startpakken indeholder alt hvad du har brug for til at komme godt i gang med din nye iPhone. I startpakken medfølger der blandt andet et tyndt og transparent TPU-cover, du vil derfor have frit udsyn til din iPhones elegante og stilfulde design. Derudover medfølger der et beskyttelsesglas fra InvisibleShield, der sørger for at beskytte din telefon for ridser, en PD vægoplader samt en trådløs oplader der nemt og hurtigt oplader din telefon.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter