Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Fri tale / 200 GB mobilabonnement

Maksimal fornøjelse til minimal pris. Med dette mobilabonnement får du frie armbevægelser både når det kommer til taletid og datamængde. Lad os fylde din mobil så du kan snakke løs med familie og venner, når du altså ikke gamer, streamer og surfer. Obs! Bestil senest 3. oktober, hvis du vil have abonnementet til 119,-/md. Herefter stiger abonnementet til 129,-/md. 

*Gælder ved oprettelse af nyt abonnement.

HALV PRIS ÅRET UD
59 kr./md.
Pris herefter
119 kr./md.
Oprettelse
0 kr.
Mindstepris
59 kr.

Halv pris resten af året!

 

 

.

Bedst til prisen!

Der er ingen binding på dette abonnement, og vi sørger for at opsige dit nuværende abonnement. Du kan selvfølgelig beholde dit nummer, og du kan kvit og frit skifte imellem alle abonnementer.

Hvad kan jeg bruge 200 GB data til?

2000

timer social media
eller

3400

timer musik
eller

500

timer video
eller

200

timer film og serier

Ta’ abonnementet med dig i EU

Rejser du i EU, kan du bruge dit mobilabonnement overalt. Du kan frit bruge din tale til danske eller europæiske numre, og du får selvfølgelig også fri SMS og MMS. (Gælder dog ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU)

Mobilabonnementet har 200 GB data, hvoraf op til 12 GB data kan bruges i EU. Du har altså data til at tjekke mails, Facebook, Instagram og til at sende feriebilleder til familien. Alt sammen uden at betale mere.

.

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, take away og streamingtjenester. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.

Abonnementer med streaming

Få film og musik på mobilen

Foretrækker du et abonnement med indbygget underholdning? Så prøv et abonnement med TV 2 Play, Viaplay, Podimo eller Deezer - og fyld din mobil med film, serier, musik og podcasts!

OiSTERtainment er mobilabonnementer med taletid, data og masser af underholdning til fast, lav månedspris - alt i ét abonnement.
Nemmere bliver det ikke. 

.

.