Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Fri tale / 50 GB mobilabonnement

Her får du et stærkt mobilabonnement, som dækker næsten alle behov for tale, streaming og onlinetid. Med 50 GB data kan du streame, surfe og lytte til masser af musik.

checkmark_green (002).png Inkl. 5G    checkmark_green (002).png Fri SMS/MMS

*Gælder ved oprettelse af nyt abonnement.

Pris de første 3 mdr.
49 kr./md.
Pris herefter
99 kr./md.
Oprettelse
0 kr.
Mindstepris
49 kr.

 

 

Bedst til prisen!

Abonnementet er inkl. lynhurtigt 5G og fri SMS/MMS. Der er ingen binding, og vi sørger for at opsige dit nuværende abonnement. Du kan selvfølgelig beholde dit nummer, og du kan kvit og frit skifte imellem alle abonnementer.

Hvad kan jeg bruge 50 GB data til?

500

timer social media
eller

850

timer musik
eller

125

timer video
eller

50

timer film og serier

Ta’ abonnementet med dig i EU

Rejser du i EU og UK, kan du bruge dit mobilabonnement overalt. Du kan frit bruge din tale til danske eller europæiske numre, og du får selvfølgelig også fri SMS og MMS. (Gælder dog ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU og UK)

Mobilabonnementet har 50 GB data, hvoraf op til 20 GB data kan bruges i EU og UK. Du har altså data til at tjekke mails, Facebook, Instagram og til at sende feriebilleder til familien. Alt sammen uden at betale mere.

Se i hvilke lande du kan bruge din EU-data

.

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, take away og streamingtjenester. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.

Abonnementer med streaming

Få film og musik på mobilen

Foretrækker du et abonnement med indbygget underholdning? Så prøv et abonnement med TV 2 Play, Viaplay, Podimo eller Deezer - og fyld din mobil med film, serier, musik og podcasts!

OiSTERtainment er mobilabonnementer med taletid, data og masser af underholdning til fast, lav månedspris - alt i ét abonnement.
Nemmere bliver det ikke. 

.

.