Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Fri tale / 100 GB mobilabonnement

Her får du et stærkt mobilabonnement, som dækker næsten alle behov for tale, streaming og onlinetid. Lige nu får du dobbelt data - så du har hele 100 GB data til at streame, surfe og lytte til masser af musik. Samtidig får du endda 3 x data i EU, så du kan bruge hele 36 GB på ferien i EU frem til 31/8 (herefter 12 GB/md.).

*Gælder ved oprettelse af nyt abonnement.

Halv pris i 3 måneder
49 kr./md.
Pris herefter
99 kr./md.
Oprettelse
0 kr.
Mindstepris
49 kr.

Halv pris i 3 måneder!

 

 

.

Bedst til prisen!

Der er ingen binding på dette abonnement, og vi sørger for at opsige dit nuværende abonnement. Du kan selvfølgelig beholde dit nummer, og du kan kvit og frit skifte imellem alle abonnementer.

Hvad kan jeg bruge 100 GB data til?

1000

timer social media
eller

1700

timer musik
eller

250

timer video
eller

100

timer film og serier

Ta’ abonnementet med dig i EU

Rejser du i EU og UK, kan du bruge dit mobilabonnement overalt. Du kan frit bruge din tale til danske eller europæiske numre, og du får selvfølgelig også fri SMS og MMS. (Gælder dog ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU og UK)

Mobilabonnementet har 100 GB data, hvoraf du indtil 31/8 kan bruge hele 36 GB i EU og UK (fra 1/9 er det op til 14 GB data). Du har altså data til at tjekke mails, Facebook, Instagram og til at sende feriebilleder til familien. Alt sammen uden at betale mere.

Se i hvilke lande du kan bruge din EU-data

.

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, take away og streamingtjenester. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.

Abonnementer med streaming

Få film og musik på mobilen

Foretrækker du et abonnement med indbygget underholdning? Så prøv et abonnement med TV 2 Play, Viaplay, Podimo eller Deezer - og fyld din mobil med film, serier, musik og podcasts!

OiSTERtainment er mobilabonnementer med taletid, data og masser af underholdning til fast, lav månedspris - alt i ét abonnement.
Nemmere bliver det ikke. 

.

.