Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Fri tale / 20 GB mobilabonnement

Dobbelt op på data helt frem til 31. august!
Nu kan du snakke familie og venner et øre af og boltre dig i data. Dette mobilabonnement giver dig fri tale, så du kan snakke løs når som helst og hvor som helst i Danmark. Ovenikøbet får du data nok til at holde alle onlinemøderne på hjemmearbejdspladsen og tv-serie-gamet kørende.

Pris pr. måned
89 kr.
Oprettelse
0 kr.
Mindstepris
89 kr.
Gratis nummerflytning

Behold dit nummer, når du skifter til OiSTER. Det er både nemt og ganske gratis at blive kunde hos os.

Gratis oprettelse

Du betaler kun for det, du får. Vi har ingen skjulte gebyrer på hverken oprettelsen eller den faste månedspris.

Bedst til prisen!

Vi har ingen binding, og vi sørger for at opsige dit nuværende abonnement. Du kan selvfølgelig beholde dit nummer, og du kan kvit og frit skifte imellem alle abonnementer.

Hvad kan jeg bruge 40 GB data til?

400

timer social media
eller

680

timer musik
eller

100

timer video
eller

40

timer film og serier

Ta’ abonnementet med dig i EU

Rejser du i EU, kan du bruge dit mobilabonnement overalt. Du kan frit bruge din tale til danske eller europæiske numre, og du får selvfølgelig også fri SMS og MMS. (Gælder dog ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU)

Mobilabonnementet har 40 GB data, hvoraf op til 14 GB data kan bruges i EU. Du har altså data til at tjekke mails, Facebook, Instagram og til at sende feriebilleder til familien. Alt sammen uden at betale mere.

.

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, take away og streamingtjenester. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.