Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Fri tale / 90 GB mobilabonnement

Inklusiv Deezer Premium Musik og Podimo Premium

Her er det perfekte abonnement til dig, der ikke kan få nok af musik, podcasts og lydbøger! Du får fri tale, 90 GB data og adgang til over 90 mio. musiknumre hos musiktjenesten Deezer samt eksklusive podcasts og tusindvis af lydbøger hos Podimo. Det er ren kærlighed til øregangene! 

*Gælder ved oprettelse af nyt abonnement.

Pris første måned.
99 kr./md.
Pris herefter
209 kr./md.
Oprettelse
0 kr.
Mindstepris
99 kr.
Podimo
Deezer

Første måned til 99,-

checkmark_green (002).png Nyt indhold hver uge

checkmark_green (002).png 90 mio. musiknumre

checkmark_green (002).png Tusindvis af lydbøger

 

 

Al din musik. Ét sted

Stream nye yndlingsnumre eller genopdag gamle favoritter blandt de 90 millioner musiknumre i Deezer-appen. Find den perfekte playliste eller lav din helt egen. Lyt til alt fra de mest streamede albums, over Top 40 hitlister til anbefalede numre. Hvor som helst, når som helst. Er du nysgerrig på alle Deezer app'ens fordele? Læs mere her

Overfør hele din samling - nemt!

Har du allerede en stor musiksamling på en anden tjeneste?
Deezer har gjort det super enkelt at få alt dit indhold med. Overfør al din musik, alle dine playlists, podcasts, m.m., med blot et par kliks.

DK.gif

 

Skræddersyet til dig

Jo mere du lytter, jo mere personlige anbefalinger kan Deezer give dig. På den måde får du en skræddersyet oplevelse, uanset om du lytter til den nyeste musik, sport eller podcasts.

flow_v2_3x.png

Deezer HiFi

- den mest overlegne musikoplevelse!

Deezer løfter din lytteoplevelse med HiFi-lyd. Lyt til FLAC-musik med HiFi-lyd, som var du med i studiet. Stream med Hi-Fi-lyd på tværs af alle dine enheder, fra computer-appen og web-playeren til enhver iOS eller Android smartphone. HiFi er også direkte integreret på Sonos, Nest og andre enheder – så du kan nyde krystalklar musik hjemme. Musikken har aldrig lydt bedre!

 

 

 

 

Brugere

Deezer kan benyttes af én person ad gangen.

OiSTER mobilabonnement

Enheder

Du kan have tre enheder registreret til Deezer ad gangen fx et TV, computer, tablet eller mobil.

Offline

Download din favoritmusik, så du kan lytte offline, på rejsen og i udlandet.

Allerede kunde

Er du i tvivl om, hvad du skal gøre, hvis du allerede har et Deezer-abonnement?

Læs mere her

Podcasts og lydbøger for alle lyttere

Med Podimo Premium får du ubegrænset adgang til alle Podimos podcasts og 20 timers lydbøger hver måned! Gå på opdagelse i et kæmpe univers af lyd, hvor du finder de bedste talkshows, medrivende true crime, personlige fortællinger og meget mere. Lyt med når du vil - og hvor du vil. 

Podimo Premium

Få adgang til eksklusive podcasts og tusindvis af lydbøger. Med Podimo Premium kommer du aldrig til at mangle indhold! Du får nye podcasts hver uge og adgang til et kæmpe katalog af podcasts og lydbøger inden for mange forskellige genrer - både til børn og voksne. Der er noget for enhver smag - garanteret også din!

Du kan lytte ubegrænset til alle podcasts og 20 timers lydbøger hver måned - og du kan selvfølgelig lytte med, når og hvor det passer dig. 

Med Podimo-appen har du nemt dine yndlingspodcasts og -bøger lige ved hånden - og du kan selvfølgelig også downloade indhold og tage det med på ferie.

OiSTER mobilabonnement

Brugere

Podimo kan benyttes af én person ad gangen.

OiSTER mobilabonnement

Enheder

Du kan have 5 enheder registreret til Podimo ad gangen. Fx mobil, tablet eller computer.

OiSTER mobilabonnement

Offline

Download dine favoritpodcasts og -lydbøger, så du kan lytte offline, på rejsen og i udlandet.

OiSTER mobilabonnement

Allerede kunde

Er du i tvivl om, hvad du skal gøre, hvis du allerede har et Podimo-abonnement?

Læs mere her 

Har du allerede en eller flere streamingtjenester?

Bare rolig! Du kan sagtens beholde din konto - og dermed din historik. 

Mobilabonnement med streaming

Hos OiSTER kan du få flere streamingtjenester med i dit mobilabonnement. I vores OiSTERtainment-univers kan du både finde abonnementer med TV 2 Play, Viaplay, Podimo og musiktjenesten Deezer. Og du kan selvfølgelig få pakker med en eller flere tjenester – alt sammen til rigtig gode priser.