Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Fri tale / 45 GB mobilabonnement

Inklusiv Podimo Premium

Et mobilabonnement med fri tale, 45 GB data og Podimo er den perfekte løsning til dig, der både elsker at tale og lytte. Du behøver ikke tælle timerne, når du taler - og du har masser af data, som du kan bruge løs af, når du går på opdagelse i Podimos kæmpe univers af podcasts og lydbøger

*Gælder ved oprettelse af nyt abonnement.

Pris første måned.
79 kr./md.
Pris herefter
129 kr./md.
Oprettelse
0 kr.
Mindstepris
79 kr.
Podimo

Første måned til 79,-

checkmark_green (002).png Nyt indhold hver uge

checkmark_green (002).png Ubegrænset adgang til podcasts

checkmark_green (002).png Tusindvis af lydbøger

Podcasts og lydbøger for alle lyttere

Med Podimo Premium får du ubegrænset adgang til alle Podimos podcasts og 20 timers lydbøger hver måned! Gå på opdagelse i et kæmpe univers af lyd, hvor du finder de bedste talkshows, medrivende true crime, personlige fortællinger og meget mere. Lyt med når du vil - og hvor du vil. 

Podimo Premium

Få adgang til eksklusive podcasts og tusindvis af lydbøger. Med Podimo Premium kommer du aldrig til at mangle indhold! Du får nye podcasts hver uge og adgang til et kæmpe katalog af podcasts og lydbøger inden for mange forskellige genrer - både til børn og voksne. Der er noget for enhver smag - garanteret også din!

Du kan lytte ubegrænset til alle podcasts og 20 timers lydbøger hver måned - og du kan selvfølgelig lytte med, når og hvor det passer dig. 

Med Podimo-appen har du nemt dine yndlingspodcasts og -bøger lige ved hånden - og du kan selvfølgelig også downloade indhold og tage det med på ferie.

OiSTER mobilabonnement

Brugere

Podimo kan benyttes af én person ad gangen.

OiSTER mobilabonnement

Enheder

Du kan have 5 enheder registreret til Podimo ad gangen. Fx mobil, tablet eller computer.

OiSTER mobilabonnement

Offline

Download dine favoritpodcasts og -lydbøger, så du kan lytte offline, på rejsen og i udlandet.

OiSTER mobilabonnement

Allerede kunde

Er du i tvivl om, hvad du skal gøre, hvis du allerede har et Podimo-abonnement?

Læs mere her 

Har du allerede Podimo?

Så kan du sagtens beholde din konto - og din historik - hos Podimo. Du skal bare bruge samme e-mail som på nuværende Podimo-konto. Se hvad du skal gøre her. 

Lyd for alle

Podimo Premium er lyd til alle slags lyttere! Uanset om du er til humor, hyggesnak, true crime, personlige fortællinger eller noget helt femte, så finder du garanteret noget for dig.

.

Aktuelt på Podimo

Lyt med når Mads og A-holdet vender en ny række dilemmaer, bliv underholdt af Hav og Kamal, eller tag med Narkobetjenten ned i en verden af hårdkogte kriminelle. 

Andre aktuelle titler

Casper ringer til Frank
Voxen
Her Går Det Godt
Mors dreng
Spionchefen

og mange, mange flere!

Spørgsmål og svar om Podimo

Hvilket indhold får jeg adgang til?

Med Podimo Premium får du ubegænset adgang til alle Podimos podcasts samt 20 timers lydbøger hver måned.

 

Hvor mange enheder kan jeg bruge på Podimo?

Du kan have 5 enheder registreret til Podimo ad gangen. Fx mobil, tablet eller computer.

Hvornår kan jeg begynde at bruge Podimo?

Når du bestiller et OiSTER-abonnement med Podimo, kan du tage det i brug, så snart dit OiSTER-abonnement er aktivt.

 

Har du bestilt nummerflytning?
Så kan du bruge Podimo fra den dato, dit nummer flytter over til OiSTER, og hvor du også enten kan tage dit fysiske OiSTER-simkort i brug eller aktivere dit eSIM. Der går typisk 30 dage, før dit nummer flytter over til OiSTER.

Har du bestilt et nyt nummer?
Så er det fra den dato, hvor du enten tager dit fysiske OiSTER-simkort i brug eller aktiverer dit eSIM – dog senest 45 dage fra du har bestilt dit abonnement.

Har du skiftet dit OiSTER-abonnement til et OiSTER-abonnement med Podimo?
Når du skifter til et abonnement, der indeholder Podimo, vil både det nye abonnement og din adgang til Podimo blive aktiveret med det samme.

Er abonnementet med eller uden reklamer?

Bare rolig - når du lytter til Podimos podcast og lydbøger bliver du ikke forstyrret af reklamer! 

Hvordan kommer jeg i gang med Podimo?

Du får en mail fra OiSTER med et aktiveringslink. Du modtager mailen med aktiveringslinket, når dit OiSTER-abonnement bliver aktiveret (se "Hvornår kan jeg begynde at bruge Podimo?" ovenfor).

Hvis du har brug for hjælp til at aktivere dit Podimo-abonnement, er du velkommen til at kontakte Podimos kundeservice.

Hvad er Podimo?

Podimo er en lytte-app, som tilbyder et omfattende katalog af originale og eksklusive, reklamefri podcasts og lydbøger i både korte og lange lydformater. Med et Podimo-abonnement via OiSTER får du ubegrænset adgang til alle Podimos podcasts samt 20 timers lydbøger hver måned. 

Hvordan virker Podimo?

Podimo er en app, som du kan downloade til din telefon. Søg "Podimo" i App Store eller Google Play Store på din telefon.

Hvis du gerne vil lytte til Podimo på din computer, kan du logge ind her.

Kan jeg downloade indhold og lytte til det offline?

Ja, alt indhold kan downloades og høres offline efterfølgende.

Hvilke enheder kan man bruge Podimo på?

Du kan lytte til Podimo via fx mobil, computer, Apple Car Play og Sonos via AirPlay. Se mere information her.

Jeg har allerede Podimo. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du har et gratis prøveabonnement hos Podimo, som du har oprettet igennem OiSTER, og du anvender samme e-mail, når du aktiverer dit nye Podimo-abonnement via OiSTER, så overgår dit abonnement til det nye. Du skal derfor ikke opsige dit nuværende abonnement. 

Hvis du har et aktivt abonnement ved Podimo, som du betaler for, så skal du først opsige dette, før du kan aktivere Podimo hos OiSTER. Så snart betalingsperioden er udløbet, kan du aktivere Podimo hos OiSTER via det aktiveringslink, som du har modtaget på mail.


For at undgå dobbeltbetaling kan det derfor være en fordel at bestille dit nye OiSTER-abonnement med Podimo, så det passer med, at dit nuværende abonnement hos Podimo udløber. 

Se mere om bestilling og opsigelse til dig, der allerede har Podimo her.

 

Du kan beholde din Podimo-konto
Du kan sagtens beholde din nuværende Podimo-konto og dermed din historik. Du skal blot oprette dig med den samme email, som du har på din eksisterende Podimo-konto, når du aktiverer Podimo via dit OiSTER-abonnement.

.

.

 

 

 

.

.

.

Mobilabonnement med underholdning

Få podcasts, lydbøger, taletid, data (også i EU) og selvfølgelig SMS og MMS i ét enkelt abonnement. Og endda helt uden binding. Nemmere bliver det ikke!

podimo-logo_205x205_v2_3x.png

 

 

 

Mobilabonnement med streaming

Hos OiSTER kan du få flere streamingtjenester med i dit mobilabonnement. I vores OiSTERtainment-univers kan du både finde abonnementer med TV 2 Play, Viaplay, Podimo og musiktjenesten Deezer. Og du kan selvfølgelig få pakker med en eller flere tjenester – alt sammen til rigtig gode priser.