Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

JBL Clip 4 til 0,-

ved bestilling af Fri tale / 60 GB data mobilabonnement

 

Find det brede smil frem og skru op for lyden med din nye JBL Clip 4 højtaler! Lige nu får du nemlig den lækre JBL Clip 4 med til 0,-, når du bestiller Fri tale og 60 GB data til KUN 99,-/md.* Så kan du tale alt det du orker og ha’ en stor portion data at surfe på!

Pris
99 kr./md.
Oprettelse
99 kr.
Min. i 6 mdr.
693 kr.

inkl. JBL Clip 4 (Værdi 349,-)

Din nye JBL Clip 4

Lad din kompakte og vandtætte JBL Clip 4 levere soundtracket til dit næste eventyr! Med JBL Clip 4 får du op til 10 timers uafbrudt spilletid og trådløs stereolyd i høj kvalitet med Bluetooth forbindelse.

*Tilbuddet gælder for privatkunder ved køb af Fri tale/ 60 GB data til 99 kr./md. og gælder så længe lager haves. Binding 6 mdr. Oprettelse 99 kr. Mindstepris: 693 kr. Opsigelsesvarsel: Senest 1 dag før udgangen af bindingsperioden. Opsiges abonnementet efter bindingsperiodens ophør, vil det opsiges til udgangen af måneden. Ved fortrydelse skal JBL Clip 4 returneres i original emballage. Abonnement og JBL Clip 4 er et samlet køb og kan ikke ombyttes til kontanter. JBL Clip 4 afsendes sammen med simkort. Da der er tilknyttet hardware til dette abonnement, forbeholder vi os retten til at afvise købet, hvis du er registreret i RKI. Det er muligt at købe ét abonnement med JBL Clip 4 pr. CPR-nummer. Alle priser er inkl. moms.

Ta’ abonnementet med dig i EU

Rejser du i EU og UK, kan du bruge dit mobilabonnement overalt. Du kan frit bruge din tale til danske eller europæiske numre, og du får selvfølgelig også fri SMS og MMS. (Gælder dog ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU og UK)

Mobilabonnementet har 60 GB data, hvoraf op til 20 GB data kan bruges i EU og UK. Du har altså data til at tjekke mails, Facebook, Instagram og til at sende feriebilleder til familien. Alt sammen uden at betale mere.

Se i hvilke lande du kan bruge din EU-data

 

 

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, take away og streamingtjenester. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.