Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Begrænset antal - Bestil i dag!

Apple HomePod mini til 0,-

ved bestilling af Fri tale / Fri data mobilabonnement

 

Find det brede smil frem og skru op for lyden i din nye Apple HomePod mini! Lige nu får du nemlig den lækre Apple HomePod mini med til 0,-, når du bestiller Fri tale / Fri data til KUN 179,-/md.* Så behøver du aldrig bekymre dig om dit forbrug – snak og stream alt det du vil!

Gælder ved oprettelse af nyt abonnement.

Pris
179 kr./md.
Oprettelse
99 kr.
Min. i 6 mdr.
1.173 kr.

inkl. Apple HomePod mini (Værdi 930,-)

Din nye Apple HomePod mini

- den intelligente højtaler

HomePod mini giver en imponerende lydoplevelse med detaljerede toner og en fyldig bas, og med det stilrene udtryk passer den ind i ethvert hjem! Den lille højtaler er også en hjemmehub som kan styres med stemmestyring og forbindes til andre intelligente enheder. Forbind flere HomePod mini-højtalere med hinanden for at fylde hele hjemmet med fantastisk lyd.

*Tilbuddet gælder for privatkunder ved køb af Fri tale/ Fri data til 179 kr./md. og gælder så længe lager haves. Binding 6 mdr. Oprettelse 99 kr. Mindstepris: 1.173 kr. Opsigelsesvarsel: Senest 1 dag før udgangen af bindingsperioden. Opsiges abonnementet efter bindingsperiodens ophør, vil det opsiges til udgangen af måneden. Ved fortrydelse skal Apple HomePod mini returneres i original emballage. Abonnement og Apple HomePod mini er et samlet køb og kan ikke ombyttes til kontanter. Apple HomePod mini afsendes sammen med simkort. Da der er tilknyttet hardware til dette abonnement, forbeholder vi os retten til at afvise købet, hvis du er registreret i RKI. Det er muligt at købe ét abonnement med Apple HomePod mini pr. CPR-nummer. Alle priser er inkl. moms.

Ta’ abonnementet med dig i EU

Rejser du i EU og UK, kan du bruge dit mobilabonnement overalt. Du kan frit bruge din tale til danske eller europæiske numre, og du får selvfølgelig også fri SMS og MMS. (Gælder dog ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU og UK)

Mobilabonnementet har Fri GB data, hvoraf op til 30 GB data kan bruges i EU og UK. Du har altså data til at tjekke mails, Facebook, Instagram og til at sende feriebilleder til familien. Alt sammen uden at betale mere.

Se i hvilke lande du kan bruge din EU-data

 

 

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, take away og streamingtjenester. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.