Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Fri tale / Fri data mobilabonnement

inkl. 2 x Tivoli Entrébilletter og turpas til 0,-

Med det her mobilabonnement får du fri talefri data og 2 x entrébilletter og turpas til Tivoli. Tag din bedste ven under armen og nyd en dag med masser af oplevelser i fortryllende Tivoli! Stream, surf og tal, til du ikke orker mere – uden at bekymre dig om regningen. Fair use-grænse: 2 TB.

*Binding i 6 mdr. Prisen gælder ved oprettelse af nyt abonnement. Du modtager dine entrébilletter og turpas til Tivoli den førstkommende hverdag efter din bestilling. Billetter og turpas skal indløses inden udgangen af 2024.

Pris
179 kr./md.
Oprettelse
0 kr.
Min. i 6 mdr.
1.074 kr.

inkl. 2 x Tivolibilletter og -turpas (Værdi 828,-)

Velkommen i Tivoli

Med dit nye mobilabonnement får du også to entrébilletter og to turpas til Tivoli med. Nyd en dag med fart over feltet og sus i maven, når du suser rundt og prøver alle de mange forlystelser. Uanset om du er til de vildeste rutsjebaner eller foretrækker de mere rolige forlystelser, er der noget til dig. Den fortryllende have midt i København er klar til dig og din bedste ven! 

*Tilbuddet gælder for privatkunder ved køb af OiSTER Fri Tale – Fri Data til 179 kr./md. Binding 6 mdr. Oprettelse 0 kr. Mindstepris 1.074 kr. Opsigelsesvarsel: Senest 1 dag før udgangen af bindingsperioden. Opsiges abonnementet efter bindingsperiodens ophør, vil det opsiges til udgangen af måneden. Ved fortrydelse frafalder entrébilletter og turpas til Tivoli. Har du brugt dine Tivoli-entrébilletter og -turpas, forbeholder OiSTER sig retten til at opkræve for dets værdi. Mobilabonnementet og entrébilletter og turpas til Tivoli er ét samlet køb og kan ikke ombyttes til kontanter. Entrébilletter og turpas til Tivoli sendes den næstkommende hverdag efter køb af abonnement og kan indløses med det samme. Alle entrébilletter og turpas skal indløses samme dag. Bemærk man modtager en voucher, som skal ombyttes til Tivoli-entrébilletter og -turpas. Alle priser er inkl. moms.

Ta’ abonnementet med dig i EU

Rejser du i EU og UK, kan du bruge dit mobilabonnement overalt. Du kan frit bruge din tale til danske eller europæiske numre, og du får selvfølgelig også fri SMS og MMS. (Gælder dog ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU og UK)

Mobilabonnementet har Fri GB data, hvoraf op til 30 GB data kan bruges i EU og UK. Du har altså data til at tjekke mails, Facebook, Instagram og til at sende feriebilleder til familien. Alt sammen uden at betale mere.

Se i hvilke lande du kan bruge din EU-data

Går rejsen til Thailand, Tyrkiet eller USA?
Så er OiSTER Travel garanteret noget for dig! 

 

 

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, take away og streamingtjenester. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.