Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Fri tale / Fri data mobilabonnement

inkl. Tivoli Sølvkort til 0,-

Bestil senest 30. september!

Med det her mobilabonnement får du fri tale, fri data og adgang til masser af oplevelser i fortryllende Tivoli for dig og en gæst! Stream, surf og tal, til du ikke orker mere – uden at bekymre dig om regningen. Fair use-grænse: 2 TB.

*Binding i 6 mdr. Prisen gælder ved oprettelse af nyt abonnement. Du modtager dit Tivoli Sølvkort den førstkommende hverdag efter din bestilling. Tivoli Sølvkort skal aktiveres inden udgangen af 2023.

Pris
179 kr./md.
Oprettelse
0 kr.
Min. i 6 mdr.
1.074 kr.

inkl. Tivoli Sølvkort (Værdi 799,-)

Dit nye Tivoli Sølvkort

Med et Sølvkort til Tivoli har du fri entré til Tivoli i op til 12 mdr. for dig og en gæst + 2 børn i alderen 3-7 år. Børn under 3 år er gratis. Du får adgang til alle sæsoner, koncerter, festivaler og masser af skønne oplevelser i den fortryllende Have midt i København. 

*Tilbuddet gælder for privatkunder ved køb af OiSTER Fri Tale – Fri Data til 179 kr./md. Binding 6 mdr. Oprettelse 0 kr. Mindstepris 1.074 kr. Opsigelsesvarsel: Senest 1 dag før udgangen af bindingsperioden. Opsiges abonnementet efter bindingsperiodens ophør, vil det opsiges til udgangen af måneden. Ved fortrydelse frafalder Tivoli Sølvkort. Har du taget dit Tivoli Sølvkort i brug, forbeholder OiSTER sig retten til at opkræve for dets værdi. Mobilabonnementet og Tivoli Sølvkort er ét samlet køb og kan ikke ombyttes til kontanter. Tivoli Sølvkort sendes den næstkommende hverdag efter køb af abonnement og kan indløses med det samme. Bemærk man modtager en voucher, som skal ombyttes til et Tivoli Sølvkort. Alle priser er inkl. moms.

Ta’ abonnementet med dig i EU

Rejser du i EU og UK, kan du bruge dit mobilabonnement overalt. Du kan frit bruge din tale til danske eller europæiske numre, og du får selvfølgelig også fri SMS og MMS. (Gælder dog ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU og UK)

Mobilabonnementet har Fri GB data, hvoraf op til 22 GB data kan bruges i EU og UK. Du har altså data til at tjekke mails, Facebook, Instagram og til at sende feriebilleder til familien. Alt sammen uden at betale mere.

Se i hvilke lande du kan bruge din EU-data

 

 

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, take away og streamingtjenester. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.