Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

GROO

Hvad er GROO?

GROO er et fordelsprogram, hvor du optjener GROO-kroner ved at gå på bar, café, restaurant, shoppe og meget mere. 1 GROO-krone er lig med 1 krone, som du kan bruge til at betale dit OiSTER-abonnement eller købe varer i GROO-shoppen.

I GROO appen kan du tilknytte din OiSTER-profil og betale hele eller dele af dit abonnement med din GROO-indtjening. Når OiSTER trækker penge for dit abonnement, tjekker vi først om du har penge på din GROO-konto. Er det tilfældet, trækker vi først penge der. Rækker det ikke til at dække din abonnementsbetaling, trækker vi det resterende fra dit betalingskort.

Eksempel:
Din abonnementsbetaling er 89 kr. Du har indtjent 15 kr. via GROO appen som står på din GROO-konto. Vi trækker først de 15 kr. fra din GROO-konto og herefter de resterende 74 kr. fra dit betalingskort. Tjek dine abonnementsbetalinger her.


Hvordan bruger jeg GROO?

  • Download GROO appen og opret dig som bruger.
  • Tilknyt et eller flere betalingskort.
  • Brug de(t) tilmeldte betalingskort, når du betaler hos GROOs partnere.
  • De optjente GROO-kroner kommer automatisk ind på din GROO-saldo.
  • Tilknyt din GROO-saldo til din OiSTER-konto via appen eller køb varer i GROO-shoppen.

Der kan gå op til 24 timer, fra du betaler hos en GROO-partner, til du kan se beløbet på din saldo i GROO appen.

Har du købt fysiske varer hos en GROO-partner, skal perioden for returretten være overstået, før du kan benytte dine GROO-kroner i GROO-shoppen. Derfor kan der være et beløb på din GROO-saldo, du ikke kan få lov at bruge.

For fysiske varer er returretten 30 dage og for onlinekøb er det 14 dage.