Dette website er ikke kompatibelt med den version af Internet Explorer du benytter.

GROO

Hvad er GROO?

GROO er et fordelsprogram, hvor du optjener GROO-kroner ved at gå på bar, café, restaurant, shoppe og meget mere. 1 GROO-krone er lig med 1 krone, som du kan bruge til at betale dit OiSTER-abonnement eller købe varer i GROO-shoppen.

I GROO appen kan du tilknytte din OiSTER-profil og betale hele eller dele af dit abonnement med din GROO-indtjening. Når OiSTER trækker penge for dit abonnement, tjekker vi først om du har penge på din GROO-konto. Er det tilfældet, trækker vi først penge der. Rækker det ikke til at dække din abonnementsbetaling, trækker vi det resterende fra dit betalingskort.

Eksempel:
Din abonnementsbetaling er 89 kr. Du har indtjent 15 kr. via GROO appen som står på din GROO-konto. Vi trækker først de 15 kr. fra din GROO-konto og herefter de resterende 74 kr. fra dit betalingskort. Tjek dine abonnementsbetalinger her.


Hvordan bruger jeg GROO?

- Download GROO appen og opret dig som bruger.
- Tilknyt et eller flere betalingskort.
- Brug de(t) tilmeldte betalingskort, når du betaler hos GROOs partnere.
- De optjente GROO-kroner kommer automatisk ind på din GROO-saldo.
- Tilknyt din GROO-saldo til din OiSTER-konto via appen eller køb varer i GROO-shoppen.

Der kan gå op til 24 timer, fra du betaler hos en GROO-partner, til du kan se beløbet på din saldo i GROO appen.

Har du købt fysiske varer hos en GROO-partner, skal perioden for returretten være overstået, før du kan benytte dine GROO-kroner i GROO-shoppen. Derfor kan der være et beløb på din GROO-saldo, du ikke kan få lov at bruge.

For fysiske varer er returretten 30 dage og for onlinekøb er det 14 dage.