Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Telefonsælgere og Robinsonlisten

Må OiSTER kontakte mig pr. telefon?

OiSTER kontakter kun personer som har givet deres samtykke til at få opkald. Et samtykke er typisk givet i forbindelse med online konkurrencer (ofte på Facebook), test af produkter, undersøgelser etc. Du kan altid bede om at få tilsendt dit samtykke, samt i hvilken forbindelse det er afgivet.

Vores code of conduct er, at når du modtager et opkald fra OiSTER skal du efterlades med en god og behagelig serviceoplevelse. Hvis du mod forventning ikke oplever det, er du meget velkommen til at kontakte os. 

OiSTER har ingen interesse i at kontakte forbrugere, som ikke ønsker at blive kontaktet af os. 

Ønsker du ikke at OiSTER skal kontakte dig fremover, er det vigtigt, at du gør opmærksom på det i telefonen eller angiver dit mobilnummer og email i formularen herunder, så du kommer på vores interne stopliste. Det betyder også, at vi fjerner dit samtykke til at vi må kontakte dig.

Bemærk: dette sikrer ikke fjernelse af fremtidige samtykker fra dig. 

Klik her for at komme til formularen. 

 

Hvad betyder det at være på Robinsonlisten?

Er du tilmeldt Robinsonlisten må virksomheder ikke ringe dig op eller sende dig personligt adresserede breve, med mindre du har givet et samtykke til det. Kontakt CPR-registret for at tilmelde dig Robinsonlisten.

Virksomheder må heller ikke sende dig reklamemateriale via email, medmindre du aktivt har sagt ja og givet dit samtykke til det. Har virksomheden tidligere solgt dig noget, kan virksomheden sende dig reklame pr. email og foretage serviceopkald medmindre du frabeder dig det. Denne regel gælder, selv om du er tilmeldt Robinsonlisten – og kan være derfor du har modtaget et opkald fra OiSTER.