Opdatering af USB-modem

Windows 10

Inden du opdaterer dit USB-modem til at være kompatibelt med Windows 10, skal du afinstallere Mobile Partner, hvis det er installeret. Herefter fjernes USB-modemmet fra USB-indgangen. Se hvordan her.

1. Opret forbindelse til et netværk (evt. via internetdeling fra en mobil)
2. Hent opdateringsfilen her.
3. Filen ”Mobile_Partner_Update_Win10” downloades.
4. Tryk på Windows-flaget nederst i venstre hjørne og vælg ”Stifinder”.
5. Vælg mappen ”Overførsler”, højreklik på den downloadede fil, vælg ”Udpak alle” og herefter ”Pak ud”.
6. Et nyt vindue åbner. Dobbeltklik på mappen ”Mobile Partner Update Win10” og dobbeltklik på ”Setup”.
7. Et nyt vindue åbner. Vælg ”Dansk” i dropdown-menuen og tryk på ”OK”.
8. Tryk på ”Næste >” og herefter ”Jeg accepterer”.
9. Installationen vælger automatisk hvor programmet gemmes på din computer. Tryk på ”Næste >”.
10. Tryk på ”Installer”.
11. Mobile Partner installeres. Når installation er færdig, tryk på ”Afslut”.
12. Mobile Partner er nu installeret, og du kan bruge dit USB-modem med Windows 10.

MacOS Mojave

Anvender du vores USB-modem (både Mobile Partner og HiLink) til din Mac-computer, anbefaler vi at du ikke opdaterer til macOS Mojave - endnu. Dette skyldes, at Huawei, som er producenten af USB-modemmet, endnu ikke har udsendt opdatering af drivere som sikrer at USB-modemmerne kan bruges med macOS Mojave. Vi har ikke fået en melding om, hvornår vi kan forvente at få opdateringen.

Hold dig opdateret her på siden.

MacOS Sierra

Inden du opdaterer dit USB-modem til at være kompatibelt med Mac Sierra, skal du afinstallere Mobile Partner, hvis det er installeret. Herefter fjernes USB-modemmet fra USB-indgangen. Se hvordan her.

1. Opret forbindelse til et netværk (evt. via internetdeling fra en mobil).
2. Hent opdateringsfilen her.
3. Filen downloades nu til din Mac.
4. Åbn ”Finder” og vælg ”Overførsler”.
5. I overførslen skal du dobbeltklikke på filen ”MOBILE_CONNECT.ISO”. Vælg ”Åbn”.
6. Et nye vindue åbner med et ”Mobile Partner”-ikon. Tryk på dette, så ”Installer Mobile Partner” åbner (i nogle tilfælde åbnes begge vinduer af sig selv).
7. Tryk på ”Fortsæt”. Vælg ”Dansk” i dropdown-menuen og tryk på ”Fortsæt” og ”Enig”.
8. Tryk ”Installer”, tast din Mac-adgangskode og tryk ”OK”.
9. Mobile Partner installeres. Når installation er færdig, tryk på ”Luk”.
10. Mobile Partner er nu installeret, og dit USB-modem vil virke på din Mac med Mac OS Sierra.