Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

iPad Pro 12.9 6th gen 256 GB Space Grey

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
432 /md.
eller
Kontantpris
12.945
Mindstepris
12.945

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

En chip med superkræfter
Den vildeste M2-chip gør det hele muligt. Den 40 procent hurtigere Neural Engine samarbejder med særlige maskinlærings-opgaver og øger M2-chippens ydeevne til et imponerende niveau. Det giver helt nye muligheder, for hvad der er muligt på en iPad. Du kan for eksempel skabe naturtro 3D-design, bygge dine egne AR-modeller og game som var den en spilkonsol. Billedhastighederne er ultrahurtige, så du ikke går glip af det mindste. Imens alt dette foregår sparer M2-chippen også på strømmen, så batteriet holder endnu længere.

Utroligt avancerede skærme
Med særlig teknologi har Apple formået at skabe nogle af de bedste tablet-skærme i verden. Grafik står farverigt frem og kontraster bliver endnu tydeligere. Det giver billeder og grafikker et helt nyt udtryk, der fremstår levende og ægte. Det giver også en helt ny oplevelse, når du gamer eller streamer film og serier.

Liquid Retina XDR-skærmen åbner får en helt ny verden af unikke og smukke grafikker. Med Extreme Dynamic Range popper skærmens indhold ud til dig og får en autentisk, reel oplevelse. Det er den perfekte skærm, hvis du skal redigere billeder i høj kvalitet og opnå en meget præcis farvegengivelse. 

Dit eget filmstudie
Med iPad får du dit helt eget, bærbare filmstudie. iPad kan nemlig håndtere tunge videoer, både afkode og kode ProRes video hurtigt, så du kan redigere mere effektivt. iPads fem mikrofoner og fire højttalere understøtter Dolby Atmos, så det bliver muligt at optage og afspille lyd i biografkvalitet.

Hvor mesterværker bliver til
iPad er en kreativ legeplads, hvor du får alverdens redskaber til at føre dine visioner ud i livet. Mal eller tegn et mesterværk, design fremtidens virtuelle og virkelige produkter eller bring det digitale til live med 3D-design og AR. iPad gør det nemt at vise sine evner som kreativ. Og du bestemmer helt selv hvordan.

Knivskarpe kameraer
Frontkameraet kommer med I Fokus-funktionen, der sørger for altid at holde dit ansigt i midten af billedet ved at fokusere på dit ansigt i et videoopkald. På den måde kan du bevæge dig frit rundt og dine venner og kollegaer kan stadig se dit ansigt.

iPad Pro’s to bagsidekameraer tager utrolige billeder. Kameraerne er vidvinkel- og ultravidvinkel og tager billeder med 12MP og 10MP. Video kan optages i ProRes, så både billeder og video får en helt ny professionel kvalitet og kan implementeres direkte i dine projekter.

Klar til 5G og WiFi 6
Kom op og arbejd på lynhurtige hastigheder med det nye 5G-netværk og den nye WiFi 6 teknologi. iPad Pro får lov til at yde sit allerbedste med de hurtigste hastigheder, så du altid kan gå klart og stabilt igennem i videoopkald og kan uploade eller downloade ligeså tosset, du vil. Streaming af film og serier bliver også hurtigere end nogensinde før, så man aldrig behøver vente på langsomt internet igen.

De bedste apps
På Appstore kan du hente et væld af vilde apps, specielt designet til iPad, for at gøre dit liv meget nemmere og sjovere.

obs kassen kommer med nedenstående dele:

1. iPad Pro 12.9 6th Gen 256 GB 

2. USB - C Charge Cable

3. USB - C Power adapter

Kamera
12 MP
Front kamera
12 MP
Skærmstørrelse
12,9"
Skærmoplysning
2732 x 2048 pixels
Intern hukommelse
256 GB
Ekstern hukommelse
Nej
Størrelse
280.6 x 214.9 x 6.4 mm
Vægt
684 g
Processor
M2
Styresystem
iPadOS 16
Sim - Kort
Nano - SIM
Netværk
4G LTE/5G

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter