Dette website er ikke kompatibelt med den version af Internet Explorer du benytter.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. På den måde kan vi tilbyde dig den bedste service. 

Apple AirPods White

Vælg farve
Apples eksklusive trådløse earbuds - inklusiv trådløst opladningsetui!
30 mdr. OiSTER afdrag
59 /md.
eller
Kontantpris
1.770
Mindstepris
1.770
Levering 2-5 hverdage

Apple Airpods har nu længere taletid, du får stemmeaktiveret Siri og et nyt opladningsetui, som kan lade trådløst. Allerede når dine Airpods forlader etuiet, er de klar til brug omgående med alle dine enheder.

Når du tager dem i ørerne, kobler de straks til din enhed og dine ører kan nu lytte til god lyd i virkelig høj kvalitet. Hvis du vil skrue op eller ned for lyden, skifte sang, ringe til en ven eller have vejvisning, skal du bare dobbelttrykke på en af dem – så er Siri klar til at hjælpe.

De nye Airpods skal kun sættes op en gang og derefter er de auto¬matisk indstillet – og altid tilsluttet. Dine Airpods kan fornemme, om du har dem i ørerne, hvis de tages ud går de automatisk på pause. Uanset hvilket IOS device du kobler dem sammen med, får du den samme gode oplevelse. AirPods er drevet af den specialudviklede Apple-chip H1 og bruger optiske sensorer og et bevægelsesaccelerometer til at registrere, om de sidder i dine ører.

Uanset om du bruger begge øretelefoner eller kun den ene, fordeler H1-chippen automatisk lyden og aktiverer mikrofonen. Og når du snakker i telefon eller bruger Siri, arbejder et ekstra accelerometer sammen med de stråledannende mikrofoner om at filtrere baggrundsstøjen fra – og fokusere på lyden fra din stemme. Fordi H1-chippen har et utroligt lavt strømforbrug og administrerer batteritiden så godt, har AirPods branchens længste afspilningstid på 5 timer efter én opladning. Og takket være opladeretuiet passer de perfekt til et liv på farten – her kan du nemlig oplade dine AirPods flere gange og samlet set få over 24 timers afspilningstid. Har du brug for en hurtig opladning? Bare 15 minutter i etuiet giver dig 3 timers afspilningstid.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

Vær opmærksom på at vores abonnementer kun fungerer på 3G- eller 4G-mobiler.