Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

GoRunner UrbanGlide 6.5

Vælg farve
Udsolgt
Lille og kompakt løbehjul!
30 mdr. OiSTER Afdrag
35 /md.
eller
Kontantpris
1.050
Mindstepris
1.050

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

UrbanGlide 6.5 fra GoRunner er et kompakt løbehjul på kun 7,3 kg, der tager få sekunder at folde sammen. Det overholder alle de danske lovkrav til løbehjul med indbyggede LED lys og en topfart på 20 km/t.

Det er bygget til en vægt på max 100 kg og max distance er opgivet til 12 km. Det lader op på kun 3 timer, så du hurtigt er på farten igen.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter