Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

iPhone 12 mini startpakke inkl. gratis trådløs oplader

Vælg farve
Udsolgt
Den perfekte startpakke!
30 mdr. OiSTER Afdrag
19 /md.
eller
Kontantpris
570
Mindstepris
570

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Startpakken indeholder et elegant og transparent TPU-cover, et beskyttelsesglas, en strømforsyning og sidst men ikke mindst, en smart 10W trådløs oplader. Den trådløse oplader og coveret er kompatible med hinanden, det er derfor ikke nødvendigt at fjerne coveret ved opladning.

Pakken indeholder derfor alt hvad du har brug for! Samtidig har det aldrig været nemmere at holde din telefon beskyttet for slag og ridser.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter