Dette website er ikke kompatibelt med den version af Internet Explorer du benytter.

KiDS mobilabonnement

Perfekt abonnement til det lille databehov. Vi tilbyder fuld tryghed til forældrene og mulighed for, at du med Gi’ en GiGA kan dele dine GB data med dit barn. Derfor er der stadig plads til masser af timers god underholdning.

Pris pr. måned
49 kr.
Oprettelse
0 kr.
Mindstepris
49 kr.
Rejseklar med 3 GB i EU

1

time

3

GB data

49

pr. måned

.

Nyhed!

Som OiSTER-kunde får du adgang til masser af gratis fordele, når du tilmelder dig fordelsklubben OiSTER+ - det er helt gratis og uforpligtende at tilmelde sig.

Du kan blandt andet prøve Fairytell gratis i 3 måneder, så dit barn kan udforske en eventyrlig verden af lydbøger og e-bøger. Desuden kan du prøve C More gratis i 1 måned og få adgang til spændende og underholdende børnefilm- og serier under C More Børn. På den måde får dit barn adgang til masser af god underholdning i børnehøjde.

For at gøre brug af tilbuddet skal du huske at tilmelde dig OiSTER+, når du bestiller dit OiSTER KiDS mobilabonnement.

Hvad kan jeg bruge 3 GB data til?

30

timer social media
eller

51

timer musik
eller

8

timer video
eller

3

timer film og serier

Bedst til prisen!

Vi har ingen binding, og vi sørger for at opsige dit nuværende abonnement. Du kan selvfølgelig beholde dit nummer, og du kan kvit og frit skifte imellem alle abonnementer.

Ta’ abonnementet med dig i EU

Rejser du i EU, kan du bruge dit mobilabonnement overalt. Du kan frit bruge din tale til danske eller europæiske numre, og du får selvfølgelig også fri SMS og MMS. (Gælder dog ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU)

Mobilabonnementet har 3 GB data, hvoraf op til 3 GB data kan bruges i EU. Du har altså data til at tjekke mails, Facebook, Instagram og til at sende feriebilleder til familien. Alt sammen uden at betale mere.

.

Bedre dækning med WiFi opkald

WiFi opkald er en stærk funktionalitet på OiSTERs netværk, der automatisk fører dine opkald over på WiFi dér hvor glas, beton eller andet kan forringe dit mobilsignal. 

På denne måde har du dækning – også hvor der ingen dækning er!