Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

De bedste serier på TV 2 Play

Med TV 2 Play i dit mobilabonnement hos OiSTER får du adgang til et hav af gode serier, spændende dokumentarer, comedy og meget mere.

Se nogle af de programmer, du kan se på TV 2 Play lige nu og i den nærmeste fremtid.

Nye serier på TV 2 Play

Tilgængelig nu

Dansegarderoben

Dansegarderoben fortæller historien om en række kvinders liv og karriere i Cirkusrevyen i 1970erne. Selvom livet som danserinde er fyldt med fest og farver er der også en bagside af medaljen. Vi befinder os nemlig i en tid, langt før #metoo-bevægelsen, hvor der er benhård konkurrence, og hvor de unge kvinder må prøve at beherske deres præstationsangst.

Tilgængelig nu

DNA

I krimiserien DNA kommer du med Rolf på sin mission om at bekæmpe og komme til bunds i kriminalsager med menneske- og organhandel. Sammen med sin kollega, Neel, graver Rolf sig ind i en mørk og mystisk verden, hvor hemmeligheder hersker og gyserhistorier om udnyttelse bliver til virkelighed. Og Rolf står pludselig overfor sit livs største dilemmaer.

Tilgængelig nu

Agent

Nikolaj Lie Kaas står bag komedieserien Agent, der handler om Joe, der arbejder som agent i underholdningsbranchen. Selvom Joe er ambitiøs og har store drømme, går det ikke altid lige godt. Især er det svært for Joe at jonglere livet som far, samtidig med, at han skal omgås underholdningsbranchens originaler. Og så står Joe for resten også i gæld til selveste Thomas Blachman.

Mobilabonnementer med TV 2 Play

Taletid, data og masser af underholdning i ét abonnement! Med TV 2 Play får du adgang til en perlerække af serier og programmer og - afhængig af dit valg af pakke - fem livekanaler! Og hvis du allerede har TV 2 Play, kan du selvfølgelig beholde din konto - og din historik - hos TV 2. 

checkmark_green (002).png Nyt indhold hver dag

checkmark_green (002).png Mulighed for 5 livekanaler

checkmark_green (002).png Ingen reklamer

Ny sæson 27. august

Minkavlerne

Brødrene Martin og Allan bor hjemme hos deres forældre Gerda og Niller i Nordjylland. Og til hverdag varetager de driften af familiens minkfarm, som har svært ved at løbe rundt. Martin og Allan prøver kræfter af med forskellige metoder for at holde farmen kørende – den ene mere kreativ end den anden.

Mens Martin og Allan prøver at redde familiens gård, flytter tredjebror Jakob tilbage fra København. Og det vækker ligefrem smil frem på læben for Allan og Martin. Jakob er familiens kloge hoved – og lidt af en mors dreng. Faren Niller håber på, at Jakob vil overtage farmen, når han er færdig med sin uddannelse. Men Jakob har andre planer.

I sæson 4 af Minkavlerne genbesøger vi minkavlerne efter Corona, hvor deres minkfarm er blevet nedlagt. Dog er der udsigter til erstatningspenge på et millioncifret beløb. Men dette skaber splid i familien. For hvem har mest ret til pengene?

 

Flere serier på TV 2 Play

Tilgængelig nu

Badehotellet

Badehotellet er en af de mest populære serier i nyere tid på TV 2 Play. I serien følger vi et badehotel ved Vesterhavet omkring 1920’erne og i årene lige efter. Her opstår masser af drama og intriger, og stuepigerne får nok at se til, når de Københavnske gæster flytter ind på værelserne på badehotellet for en sommer. Men nogle gange opstår der sød musik i badehotellets små stuer.

Tilgængelig nu

Sommerdahl

Kom med på sidelinjen når Dan Sommerdahl efterforsker kriminalsager i Helsingør, hvor narkosmuglere og mordere er på fri fod i den idylliske by ved havet. Helsingør politi har travlt med at opklare sager, og det er som regel Dan Sommerdahl, der står i spidsen, når mysterier skal opklares. Men Dan Sommerdahl har ikke meget tid til hverken sin kone eller sin datter, fordi jobbet kræver så meget. Så derhjemme går det mindre godt.

Tilgængelig nu

Sygeplejeskolen

I tiden kort efter 2. verdenskrig følger vi en række studerende gennem deres studietid på sygeplejeskolen. Og for første gang er det både mænd og kvinder, der bliver optaget på skolen. Mens den ældre generation har sine fordomme og meninger om de nye mænd på skolen, er den unge generation fuldt optaget i at yde sit allerbedste og give patienterne den bedste behandling. Og så er der privatlivet ved siden af med alt, hvad det hører med sig.

De mest populære serier

På TV 2 Play kan du se en lang række af de mest populære danske og udenlandske serier inden for alle genrer. Uanset om du er til drama, comedy, dokumentar, krimi eller reality - med TV 2 Play får du alt, hvad hjertet begærer.

Der kommer nyt indhold hver eneste dag, og du kan være blandt de første til at se nyt indhold med snigpremierer på TV 2s forskellige serier. 

Masser af gode film

Du kan selvfølgelig også streame film på TV 2 Play - både nye og gamle, danske og udenlanske, for voksne og for børn. Med TV 2 Play i dit OiSTER-abonnement er der lagt op til underholdning af høj kvalitet.

Få adgang til 5 livekanaler

Du får ikke bare adgang til et hav af serier - med TV 2 Play Favorit Partner kan du også se 5 livekanaler - TV 2, TV 2 Fri, TV 2 News, TV 2 Charlie og TV 2 Echo.

Spørgsmål og svar om TV 2 Play hos OiSTER

Hvilke serier er der på TV 2 Play?

På TV 2 Play finder du alle de populære serier og programmer, som du kender og elsker fra TV 2. Her er underholdning inden for enhver genre med nyt indhold hver eneste dag! Og som noget helt unikt kan du med TV 2 Play Favorit Partner hos OiSTER streame 5 livekanaler.

Kan jeg se TV 2 Play på app?

Ja, du kan se serier, film og tv-programmer på TV 2 Play-appen, som du kan downloade til iOS og Android. Du kan downloade appen til dit tv, din mobil og tablet – så har du altid underholdning lige ved hånden.

På hvor mange enheder kan jeg se TV 2 Play?

Du kan se TV 2 Play på alle dine enheder – Smart TV, mobil, tablet og computer. Og du kan streame på op til 2 enheder ad gangen.

Hvordan installerer jeg TV 2 Play app?

Du installerer TV 2 Play app ved at hente den ned til din enhed via Google Play eller i App Store.

Hvordan virker TV 2 Play hos OiSTER?

Hos OiSTER har du dit TV 2 Play login inkluderet i dit mobilabonnement. Du køber altså et abonnement med tale og data inkl. adgang til TV 2 Play. Det er nemt, hurtigt og billigt – og du samler dine regninger ét sted.


Læs meget mere om TV 2 Play hos OiSTER.