Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

De bedste serier på TV 2 Play

Med TV 2 Play i dit mobilabonnement hos OiSTER får du adgang til et hav af gode serier, spændende dokumentarer, comedy og meget mere.

Se nogle af de programmer, du kan se på TV 2 Play lige nu og i den nærmeste fremtid.

Nye serier på TV 2 Play

Premiere 5. maj

Sommerdahl sæson 5

Kom med på sidelinjen når Dan Sommerdahl efterforsker kriminalsager i Helsingør, hvor narkosmuglere og mordere er på fri fod i den idylliske by. Helsingør politi har travlt med at opklare sager, og det er som regel Dan Sommerdahl, der står i spidsen, når mysterier skal opklares. Men Sommerdahl har ikke meget tid til hverken sin kone eller sin datter, fordi jobbet kræver så meget. På TV 2 Play kan du streame alle 5 sæsoner af Sommerdahl.

Tilgængelig nu

Badehotellet

Andersens Badehotel får hver sommer besøg af velhavende familier fra København, der nyder livet i de idylliske omgivelser i Nordjylland. Men midt i de idylliske omgivelser går det ikke stille for sig, når gæster som Hr. Weyse, Fru Olga Fjeldsø, Hjalmar Aurland og resten af de gamle kendinge træder ind ad døren på badehotellet og gør hverdagen lidt mere opsigtsvækkende for de ansatte. På TV 2 Play kan du streame alle 10 sæsoner af Badehotellet.

Tilgængelig nu

Dark Horse

Anna og hendes mor Eva flytter fra Kina til en lillebitte dansk provinsby. Her skal de bo med Evas bror og hans børn. Nu må både mor og datter tilpasse sig deres nye hverdag på den lille danske flække. For Anna går det hurtigt, da hun finder ud af, at det er meget populært at have stoffer med til gymnasiefesterne i byen. Alt imens Eva prøver at finde nye forretningsforbindelser. På TV 2 Play kan du streame første sæson af Dark Horse.

Mobilabonnementer med TV 2 Play

Taletid, data og masser af underholdning i ét abonnement! Med TV 2 Play får du adgang til en perlerække af serier og programmer og - afhængig af dit valg af pakke - fem livekanaler! Og hvis du allerede har TV 2 Play, kan du selvfølgelig beholde din konto - og din historik - hos TV 2. 

checkmark_green (002).png Nyt indhold hver dag

checkmark_green (002).png Mulighed for 5 livekanaler

checkmark_green (002).png Ingen reklamer

Tilgængelig nu

Badehotellet Sæson 10

I den 10. og sidste sæson af Badehotellet befinder vi os i 1946. På det idylliske hotel blomstrer optimismen blandt både gæster og ansatte efter besættelsestiden. Mens hotellets værtinde stadig bærer på hemmeligheden om sin tyske officer, møder vi en dansk-amerikaner, der efter 33 år i USA vender tilbage.

Som en ny tilføjelse til hotellets liv bringer han sin egen unikke historie og ambitioner med sig, og hans tilstedeværelse skaber både spænding og forventninger blandt de øvrige karakterer.

Imidlertid truer gamle konflikter og dramatiske begivenheder hotellets fremtid. I Nürnberg kører en proces for at straffe de øverste nazister, og nogle af hotellets gæster må kigge indad og genevaluere de valg, de traf engang. Det tegner sig som en sæson fyldt med både håb og udfordringer.

 

Flere serier på TV 2 Play

Tilgængelig nu

Oxen

Da Jægersoldaten Oxen bliver smidt ud af Jægerkorpset pga. falske anklager om narkobesiddelse beslutter han sig for at plante sig i Rold Skov og leve en tilværelse som eneboer. Men mystiske begivenheder i skoven gør at Oxen vemodigt må sige farvel og må søge tilbage til det samfund, som han har mistet troen på. Men så møder han et par PET-agenter og en forretningskvinde. På TV 2 Play kan du streame første sæson af Oxen.

Tilgængelig nu

Anker

Anker Jørgensen var Danmarks ikoniske statsminister fra 1970’erne, som hverken havde gået på universitetet eller havde særlig meget politisk erfaring. I 1972 blev han indsat som statsminister, som manden fra arbejderklassen som ville kæmpe for de svageste i samfundet. Det er bare ikke altid nemt inde på Christiansborg. Især ikke under en oliekrise, et kvindeoprør og en elendig økonomi. På TV 2 Play kan du streame alle tre episoder af Anker.

Tilgængelig nu

Minkavlerne

I Nordjylland styrer brødrene Martin og Allan familiens minkfarm, der er i fare for at gå konkurs. Deres bror Jakob vender tilbage fra København, og hans tilbagekomst vækker ikke ligefrem glæden frem i Martin og Allan. Mens familiens fremtid på gården er usikker, kommer familien i konflikt om mulige erstatningspenge efter minkfarmens nedlæggelse pga. Corona. Men hvem har mest ret til pengene? På TV 2 Play kan du streame alle 4 sæsoner af Minkavlerne.

De mest populære serier

På TV 2 Play kan du se en lang række af de mest populære danske og udenlandske serier inden for alle genrer. Uanset om du er til drama, comedy, dokumentar, krimi eller reality - med TV 2 Play får du alt, hvad hjertet begærer.

Der kommer nyt indhold hver eneste dag, og du kan være blandt de første til at se nyt indhold med snigpremierer på TV 2s forskellige serier. 

Masser af gode film

Du kan selvfølgelig også streame film på TV 2 Play - både nye og gamle, danske og udenlandske, for voksne og for børn. Med TV 2 Play i dit OiSTER-abonnement er der lagt op til underholdning af høj kvalitet.

Få adgang til 5 livekanaler

Vælger du TV 2 Play Favorit Partner som en del af dit mobilabonnement hos OiSTER får du også adgang til 5 livekanaler – TV 2, TV 2 FRI, TV 2 News, TV 2 Charlie og den nye kanal TV 2 Echo. Så kan du se live TV fra de mest populære kanaler fra TV 2.

Spørgsmål og svar om TV 2 Play hos OiSTER

Hvilke pakker kan jeg vælge imellem hos OiSTER?

Du kan vælge mellem to forskellige pakker, når du bestiller et mobilabonnement med TV 2 Play hos OiSTER.

TV 2 Play Favorit Partner
Med TV 2 Play Favorit Partner får du – foruden alle TV2’s serier og underholdningsprogrammer – til adgang til 5 livekanaler: TV 2, TV 2 FRI, TV 2 News, TV 2 Charlie og den nye kanal TV 2 Echo.

TV 2 Play Basis Partner
Med TV 2 Play Basis Partner kan du streame alle TV2’s serier og underholdningsprogrammer. Men her får du ikke adgang til de 5 livekanaler.

Hvilke serier er der på TV 2 Play?

På TV 2 Play finder du alle de populære serier og programmer, som du kender og elsker fra TV 2. Her er underholdning inden for enhver genre med nyt indhold hver eneste dag! Og som noget helt unikt kan du med TV 2 Play Favorit Partner hos OiSTER streame 5 livekanaler.

Kan jeg se TV 2 Play på app?

Ja, du kan se serier, film og tv-programmer på TV 2 Play-appen, som du kan downloade til iOS og Android. Du kan downloade appen til dit tv, din mobil og tablet – så har du altid underholdning lige ved hånden.

På hvor mange enheder kan jeg se TV 2 Play?

Du kan se TV 2 Play på alle dine enheder – Smart TV, mobil, tablet og computer. Og du kan streame på op til 2 enheder ad gangen.

Hvordan installerer jeg TV 2 Play app?

Du installerer TV 2 Play app ved at hente den ned til din enhed via Google Play eller i App Store.

Hvordan virker TV 2 Play hos OiSTER?

Hos OiSTER har du dit TV 2 Play login inkluderet i dit mobilabonnement. Du køber altså et abonnement med tale og data inkl. adgang til TV 2 Play. Det er nemt, hurtigt og billigt – og du samler dine regninger ét sted.


Læs meget mere om TV 2 Play hos OiSTER.