Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

De bedste serier på Viaplay

Med Viaplay Film & Serier i dit mobilabonnement hos OiSTER kan du se de bedste serier indenfor enhver genre – alt fra spændende dramaserier, true crime, comedy og meget mere.

Få et overblik over hvilke serier, du skal se på Viaplay i 2023.

Nye serier på Viaplay

© 2023 Viaplay Group

Tilgængelig nu

Luksusfælden S31

I luksusfælden giver de økonomiske eksperter hjælp og rådgivning til danskere, der virkelig har problemer med at holde styr på økonomien. Med stort minus på kontoen, flere slags lån og en hverdag, der er ved at brase sammen, søger de modige deltagere hjælp til at få rettet op på økonomien og komme på rette kurs.

© 2023 Viacom International Inc. All Rights Reserved

Tilgængelig nu

South Park S26

I det ultra populære satireprogram South Park følger vi Cartman og resten af slænget fra South Park Elementary, hvor politisk korrekthed ikke er på pensummet. Det er byttet ud med jokes om USA og det politiske klima, der belyser nogle af de mest absurde ting i samfundet. Du kan streame alle sæsoner på Viaplay lige nu, Mkay?

© 2023 Viaplay Group

Tilgængelig nu

Langt fra Bryggen

Familien fra Bryggen er tilbage i et helt nyt format - denne gang langt fra Bryggen! Stephanie og Cengiz har nemlig købt et hus på Amager, hvor de drømmer om at bygge deres liv videre sammen som familie. Men huset mangler en kærlig hånd, og alle rum skal renoveres, før den lille familie endelig kan bygge redde. I syv måneder bor de side om side med byggerod og børneleg. Men det er ikke altid lige let...

Mobilabonnement med Viaplay

Køb et billigt mobilabonnement med Viaplay Film & Serier og få alt hvad hjertet begærer. Du får uendelig taletid, masser af data og den bedste underholdning i ét abonnement! Og det er alt sammen helt uden reklamer. Hvis du allerede har Viaplay kan du selvfølgelig beholde din nuværende konto – og din historik – hos Viaplay.

checkmark_green (002).png Nyeste film, serier og dokumentarer

checkmark_green (002).png Stream i hele EU – eller se offline

checkmark_green (002).png Til hele familien 

Premiere 31. oktober

Paradise Hotel

Paradise Hotel er tilbage i sit oprindelige format, fyldt med drama, vilde fester, skænderier, hook-ups og parceremonier, hvor alt kan ske. Som sædvanligt er Rikke Gøransson i front, men i år får hun selskab af gamle kendinge.

Sille, Anne P, Patrick og Sarah vender alle tilbage til hotellet, hævntørstige efter de præmiepenge, som de ikke fik med hjem ved deres sidste ophold. Så nu er de 4 Paradise Hotel-legender klar til at give alt for at spille spillet.

Sæson 19. af Paradise Hotel har premiere den 31. oktober på Viaplay Film & Serier. Og du kan glæde dig til at møde de store personligheder, der i år flytter ind på det luksuriøse hotel ved den Mexicanske stillehavskyst.

© 2023 Viaplay Group

Flere serier på Viaplay

© 2023 Viaplay Group

Tilgængelig nu

Dyreværnet – bag facaden

Kom med bag om kullisen, når de passionerede dyreelskere i Dyreværnet kører landet tyndt for at redde dyr, der mistrives på den ene eller anden måde. I denne serie kommer du helt tæt på livet i internat. Og du kommer med rundt i hele Danmark, når de skal sikre dyrs velfærd blandt os mennesker. Fra lille til stort, en opgave efter en anden, sikrer de dyrs velfærd hver dag.

© 2022 Universal Television LLC. All rights reserved

Tilgængelig nu

La Brea

La Brea Tar Pitch i Los Angeles er geologers og biologers mekka med dets mange fossiler af uddøde dyrearter. I serien La Brea bliver en kernefamilie splittet, da de ender i en trafikprop og jorden under dem falder sammen i et jordfaldshul. Mens far og datter ender i sikkerhed, falder mor og søn direkte ned i en tidslomme, der bringer dem tilbage til en tid, hvor vilde dyr herskede på jorden. Nu må mor og søn kæmpe for at overleve.

© 2019 Universal Content Productions LLC. All rights reserved

Tilgængelig nu

The Act

Gypsy prøver at undslippe sin kontrollerende og overbeskyttende mor. I morens fangeskab begynder Gypsy at tage sig mere og mere frihed, og det åbner en Pandoras æske fyldt af hemmeligheder. Det dysfunktionelle forhold mellem mor og datter krakelerer til ekstremer. Serien er baseret på virkelige hændelser, og ingen kan forestille sig, hvor det hele ender.

De bedste serier på Viaplay

På Viaplay finder du de bedste serier i alle genrer –krimiserier, dramaserier, komedieserier, you name it! Og er du i tvivl om, hvilken serie du skal se? Så har vi masser af anbefalinger til gode Viaplay-serier, du kan give dig i kast med.

Og har du næsten set alt på Viaplay? Selvom det næsten er umuligt, så tøv ikke. Der kommer nemlig nyt indhold til hver måned, så du aldrig går ned på underholdning!

Og du kan selvfølgelig se serier både på web og i Viaplays app til TV, tablet og mobil.

Nordiske serier i topklasse

På Viaplay Film & Serier finder du de bedste dramaserier fra norden. Så elsker du en god, klassisk dansk krimiserie? Eller en spændende svensk dramaserie? Eller måske er du mere til en sjov norsk komedieserie? Uanset hvad kan du være sikker på at finde de bedste nordiske serier på Viaplay.

Masser af gode film

Du kan selvfølgelig også se masser af gode film på Viaplay – der er masser af filmklassikere og nye blockbusters. Og Viaplay har endda produceret deres første egen danske spillefilm, Camino. På Viaplay er der film for enhver smag, og du kan finde noget for hele familien.

 

Pris – hvad koster Viaplay?

Hos OiSTER betaler du dit Viaplay-abonnement gennem dit mobilabonnement. Det er smart, fordi du samler dine regninger ét sted og sparer penge. Hos OiSTER kan du også ofte finde gode tilbud på mobilabonnementer med Viaplay Film & Serier.

Se alle vores abonnementer med Viaplay

Spørgsmål og svar om Viaplay hos OiSTER

Hvilken serie skal jeg se på Viaplay?

Hvilken serie du skal se på Viaplay afhænger af din smag indenfor serier. På Viaplay finder du en masse populære serier – både Viaplays egne produktioner og serier lavet af andre populære producenter. Viaplay er særligt fokuseret på nordiske serier, så hvis du er til en god dansk krimiserie, er det den perfekte streamingtjeneste til dig. Fx kan du se Den som dræber eller Forhøret – to meget populære danske krimiserier.

Hvilke film og serier er der på Viaplay?

På Viaplay finder du et hav af film og serier i alle genre, til ethvert humør og enhver anledning. Og der er selvfølgelig masser af indhold både til voksne og børn. Der er både internationale produktioner fra hele verden. Og så producerer Viaplay også meget af deres eget unikke indhold. Længere oppe på siden kan du se, hvilke nye og kommende serier, du kan se på Viaplay nu – og i den nærmeste fremtid.

Hvilke serier kan anbefales på Viaplay?

Her på siden kan du se, hvilke serier, vi anbefaler at du ser nu og i den kommende fremtid. Inde på Viaplay kan du også nemt finde andre serier indenfor en række forskellige kategorier. Og Viaplay kommer også med anbefalinger til dig med populært indhold indenfor specifikke genrer.

Hvilken krimiserie skal jeg se på Viaplay?

På Viaplay kan du streame nogle af de bedste og mest populære krimiserier – både danske og internationale. Blandt de mest populære er fx Den som dræber eller Forhøret. Men du kan også finde mange andre gode krimiserier på Viaplay Film & Serier.