Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

AirPods til 0,-

ved bestilling af Fri tale / 500 GB data mobilabonnement

 

Find det brede smil frem og skru op for lyden i dine nye AirPods! Lige nu får du nemlig et par lækre Apple AirPods (2nd gen) med til 0,-, når du bestiller Fri tale / 500 GB data til KUN 169,-/md.* Så kan du snakke løs, streame til du falder i søvn eller game hele natten – helt uden bekymringer!

*Binding i 6 mdr. Prisen gælder ved oprettelse af nyt abonnement og ved flytning af nummer til OiSTER.

Pris
169 kr./md.
Oprettelse
99 kr.
Min. i 6 mdr.
1.113 kr.

inkl. Apple AirPods (Værdi 1.296,-)

Dine nye AirPods

AirPods (2nd gen) giver en enestående trådløs lytteoplev­else med længere taletid, stemmeaktiveret Siri og et trådløst opladningsetui. Når du tager dem ud af etuiet, er de omgående klar til brug med alle dine enheder. Og når du sætter dem i ørerne, tilslutter de med det samme og forkæler dig med fyldig lyd i høj kvalitet. Det er næsten helt magisk.

*Tilbud gælder kun for privatkunder ved flytning af nummer til OiSTER og oprettelse af Fri tale/500 GB til 169 kr./md. og gælder så længe lager haves. Binding 6 mdr. Oprettelse 99 kr. Mindstepris: 1.113 kr. Opsigelsesvarsel: Senest 1 dag før udgangen af bindingsperioden. Opsiges abonnementet efter bindingsperiodens ophør, vil det opsiges til udgangen af måneden. Ved fortrydelse skal AirPods returneres i original emballage. Abonnement og AirPods er et samlet køb og kan ikke ombyttes til kontanter. AirPods afsendes sammen med simkort. Da der er tilknyttet hardware til dette abonnement, forbeholder vi os retten til at afvise købet, hvis du er registreret i RKI. Det er muligt at købe ét abonnement med AirPods pr. CPR-nummer. Alle priser er inkl. moms.

Ta’ abonnementet med dig i EU

Rejser du i EU og UK, kan du bruge dit mobilabonnement overalt. Du kan frit bruge din tale til danske eller europæiske numre, og du får selvfølgelig også fri SMS og MMS. (Gælder dog ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU og UK)

Mobilabonnementet har 500 GB data, hvoraf op til 25 GB data kan bruges i EU og UK. Du har altså data til at tjekke mails, Facebook, Instagram og til at sende feriebilleder til familien. Alt sammen uden at betale mere.

Se i hvilke lande du kan bruge din EU-data

Går rejsen til Thailand, Tyrkiet eller USA?
Så er OiSTER Travel garanteret noget for dig! 

.

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, take away og streamingtjenester. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.