Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

De bedste programmer på TV 2 Play

Med TV 2 Play i dit mobilabonnement hos OiSTER får du adgang til et hav af gode programmer indenfor livsstil, reality, dokumentar og meget mere.

Se nogle af de programmer, du kan se på TV 2 Play lige nu og i den nærmeste fremtid.

Nye programmer på TV 2 Play

Tilgængelig nu

Balladen om kolonihaven

I kolonihaveforeningen Jørgen Berthelsens Minde er der intet problem, der er for lille til at kunne skabe det helt store drama. For hvad sker der, når den yngre generation flytter til med helt andre tanker end den gamle generation? Mens den yngre generation vil have vilde, biodynamiske haver, vil den gamle generation have udryddet hver en tidsel og mælkebøtte.

 

Tilgængelig nu

Diamantfamilien

Følg den ikoniske Pitzner-familie i deres vilde hverdagsliv. Selvom Katerina Pitzner og hendes tre døtre er vidt forskellige, har de alle store ambitioner i livet og kæmper med hver sine problemer. Og selvom bølgerne kan gå højt spredes der også masser af kærlighed, grin og omsorg i den lille diamantfamilie.

Tilgængelig nu

Forræder

I forræder mødes en række kendte danskere på et stort slot. Her udpeges to deltagere hemmeligt til at være forrædere, mens de andre deltagere skal prøve at regne ud, hvem de to forrædere er. På slottet samles deltagerne om det runde bord for at udspørge hinanden og prøve at få de to forrædere til at tilkendegive sig. Og hele showet guides af spilmesteren Lise Rønne.

Mobilabonnementer med TV 2 Play

Saml taletid, data og en uendelig mængde af underholdning i dit mobilabonnement! Med TV 2 Play får du masser af serier og programmer - helt uden reklamer! Og har du i forvejen TV 2 Play, kan du selvfølgelig beholde din konto - og din historik - hos TV 2.

checkmark_green (002).png Nyt indhold hver dag

checkmark_green (002).png Mulighed for 5 livekanaler

checkmark_green (002).png Ingen reklamer

Ny sæson 6. september

Korpset

12 kendte danskere samles på Bornholm for at prøve kræfter med elitesoldaternes verden. I otte dage skal de 12 personer på et aspirantkursus og igennem en lang række hårde prøver, hvor deres udholdenhed og rygrad virkelig bliver testet.

Det er to jægersoldater og en tidligere frømand, der har sammensat kurset. I løbet af de otte dage følger de programmets 12 aspiranter og guider dem gennem de hårde opgaver. Jo længere tid de bruger med aspiranterne, jo bedre lærer de dem, deres styrker og deres svagheder at kende.

Allerede fra første afsnit bliver aspiranterne testet hårdt, og gennem de otte afsnit følger vi deltagerne gå igennem de hårdeste udfordringer, som elitesoldater går gennem. Men hvem formår at blive til det sidste? Og hvem smider håndklædet i ringen og afleverer deres nummer?

Kommende programmer på TV 2 Play

Premiere 25. august

Rathsack og narkokrigen

Følg med når den tidligere jægersoldat Thomas Rathsack rejser til Colombia for at undersøge, hvilke konsekvenser danskernes kokainforbrug har for de mennesker, der fanges i narkokartellernes klør. I dette program kommer vi med på tæt hold, når kokainlaboratorier skal destrueres. Og vi ser, hvad der sker på kokainens rejse fra Columbia til Danmark.

Premiere 25. august

Landmand søger kærlighed

Kan kærligheden blomstre, hvor kragerne vender? I Landmand søger kærlighed søger fire mænd og kvinder efter den eneste ene og håber på at finde en partner, som har mod på at prøve kræfter med livet på landet. Følg med og se, om de seks håbefulde romantikere finder en partner, som de kan dele deres dejlige landmandsliv med.

Premiere 28. august

Tre sultne mænd

Kom med når Danmarks tre sultne mænd Umut Sakarya, Simon Juul og Francis Cardenau inviterer hinanden til Frankrig, Tyrkiet og Norge for at vise hinanden de retter, der vækker smagen af barndom frem. Sammen smager de på alle de forskellige retter, der har formet dem, som de mennesker, de er i dag.

Populære programmer

På TV 2 Play kan du se en lang række af de mest populære programmer indenfor livsstil, dokumentar og reality – både fra Danmark og resten af verden.

Du får endda også mulighed for at være blandt de første til at se nye programmer fra TV 2 med snigpremierer på dine favorit reality-, dokumentar-, og livsstilsprogrammer.

Med TV 2 Play skal du ikke bekymre dig om at løbe tør for underholdning – der kommer nemlig nyt indhold hver eneste dag. Og det er on demand, så du kan se med – når du vil, hvor du vil.

Masser af gode serier

Du kan selvfølgelig også streame en masse gode fiktionsserier på TV 2 Play. Så kan du se de helt store serieklassikere, som fx Badehotellet, Dansegarderoben, DNA og mange flere. Få et overblik over hvilke serier, du kan se på TV 2 Play.

Få adgang til 5 livekanaler

Du får ikke bare adgang til et hav af serier - med TV 2 Play Favorit Partner kan du også se 5 livekanaler - TV 2, TV 2 Fri, TV 2 News, TV 2 Charlie og TV 2 Echo.

Spørgsmål og svar om TV 2 Play hos OiSTER

Hvilke programmer er der på TV 2 Play?

På TV 2 Play finder du alle de mest populære programmer fra TV 2. Fx Go’ morgen Danmark, Badehotellet, X Factor, Vild med dans, og mange flere. Længere oppe på siden her kan du læse mere om aktuelle og kommende programmer på TV 2 Play.

Hvordan kan man se TV 2 Play gratis?

Du skal have et abonnement til TV 2 Play for at kunne se alt indhold. Du kan altså ikke se alle film, serier og programmer på TV 2 Play uden at betale for et abonnement.

Hvad koster TV 2 Play pr. måned?

Med TV 2 Play i dit mobilabonnement hos OiSTER betaler du dit TV 2 Play-abonnement gennem din telefonregning. Det er nemt og smart – og du sparer penge hver måned.

Hvordan kan jeg se TV 2 Play på mit TV?

Du kan nemt se TV 2 Play på dit TV ved at downloade TV 2 Play-appen til dit smart-TV. Du kan også se TV 2 Play på dit TV ved at caste fra din mobil eller tablet gennem Chrome Cast eller AirPlay.