Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

De bedste programmer på TV 2 Play

Med TV 2 Play i dit mobilabonnement hos OiSTER får du adgang til et hav af gode programmer indenfor livsstil, reality, dokumentar og meget mere.

Se nogle af de programmer, du kan se på TV 2 Play lige nu og i den nærmeste fremtid.

Nye programmer på TV 2 Play

Tilgængelig nu

Sidney

TV 2 tager os med bagom livet på en af Danmarks allerstørste realitystjerner, Sidney Lee, der desværre døde 16. maj 2022. I denne dokumentarserie får du et indblik bag facaden på Sidney, Danmarks Peter Pan-agtige figur, som aldrig rigtig ville være voksen. I serien får du en rørende fortælling om manden bag bandaen, berømmelsen, selvbruneren og Cult Shakers

Tilgængelig nu

Ombord

Kom med på den anden side af jorden, hvor en række unge, håbefulde mennesker stiger ombord på en båd og drager ud på en 30 dages rejse på ukendt terræn. Med i bagagen har de hver især et hemmeligt spørgsmål, der kaster skygger over hverdagslivet derhjemme. Fælles for dem alle er, at de håber på, at deres rejse kan give dem svaret, der kan kaste lys over deres situation.

Tilgængelig nu

Jada

Følg med når TV 2 følger en af Danmarks sejeste og mest talentfulde, kvindelige popikoner til dato. I denne dokumentarserie lukker Jada op og inviterer os med ind i sit liv. I færd med at skrive sin anden plade fortæller hun om sin kamp til toppen i en benhård musikbranche. Men Jada er målrettet, og hun vil beholde sit empatiske væsen, sit varme hjerte og danne sit eget kunstneriske udtryk på den danske musikscene.

Mobilabonnementer med TV 2 Play

Saml taletid, data og en uendelig mængde af underholdning i dit mobilabonnement! Med TV 2 Play får du masser af serier og programmer - helt uden reklamer! Og har du i forvejen TV 2 Play, kan du selvfølgelig beholde din konto - og din historik - hos TV 2.

checkmark_green (002).png Nyt indhold hver dag

checkmark_green (002).png Mulighed for 5 livekanaler

checkmark_green (002).png Ingen reklamer

Tilgængelig nu

Linde på Langeland

Sommeren venter lige rundt om hjørnet og Linde er klar til endnu en sommer på Langeland, hvor hun sammen med håndværkere, familie og venner arbejder benhårdt på at forvandle det gamle forfaldne spøgelseshus til sommerhuset, som den lille familie altid har drømt om.

Lindes evige optimistiske sind og sin kæmpe motivation baner heldigvis vej for det ellers hårde projekt. Der skal både spartles, males, bygges shelter af en gammel båd og meget, meget mere. Ja – kun drømmende sætter grænser, når Linde og hendes familie bygger sommerhus.

Med TV 2 Play kan du følge med i sæson 2 og gense sæson 1 af Linde på Langeland.

Kommende programmer på TV 2 Play

Premiere 13. juni

Tabu

Hvor går grænsen for, hvad vi kan grine af? Og hvordan kan vi komme af med vores fordomme om fx psykisk eller fysisk sygdom, PTSD og spiseforstyrrelser? Det udforsker Rune Klan, når han rejser ud i landet for at stå ansigt til ansigt med forskellige sjæle, der alle kan hjælpe med at sætte et menneskeligt ansigt på alle de emner, vi går og fejer under gulvtæppet.

Premiere 16. juni

Stormester

I Stormester inviterer komiker Lasse Rimmer fem kendte danskere i studiet og giver dem forskellige opgaver, de hver især skal udføre. Stormester Lasse Rimmer står for at give point for, hvordan hver deltager løser opgaverne. I den kommende sæson af Stormester kan du glæde dig til at se deltagere som fx Petra Nagel, Anders Lund Madsen og mange flere.

Premiere 16. juni

3 x beliggenhed

Tag på boligjagt med håbefulde købere, der sigter efter at finde drømmehuset. Men hvad betyder beliggenheden for prisen? Christian og Sara tager på boligjagt for at prøve at finde et hjem til deltagerne, som de kan se sig selv bo i – også selvom det måske ikke lige er i det område, hvor de havde forestillet sig at skulle slå sig ned og bygge sig et lille hjem.

Populære programmer

På TV 2 Play kan du se en lang række af de mest populære programmer indenfor livsstil, dokumentar og reality – både fra Danmark og resten af verden.

Du får endda også mulighed for at være blandt de første til at se nye programmer fra TV 2 med snigpremierer på dine favorit reality-, dokumentar-, og livsstilsprogrammer.

Med TV 2 Play skal du ikke bekymre dig om at løbe tør for underholdning – der kommer nemlig nyt indhold hver eneste dag. Og det er on demand, så du kan se med – når du vil, hvor du vil.

Masser af gode serier

Du kan selvfølgelig også streame en masse gode fiktionsserier på TV 2 Play. Så kan du se de helt store serieklassikere, som fx Badehotellet, Dansegarderoben, DNA og mange flere. Få et overblik over hvilke serier, du kan se på TV 2 Play.

Få adgang til 5 livekanaler

Du får ikke bare adgang til et hav af serier - med TV 2 Play Favorit Partner kan du også se 5 livekanaler - TV 2, TV 2 Fri, TV 2 News, TV 2 Charlie og TV 2 Echo.

Spørgsmål og svar om TV 2 Play hos OiSTER

Hvilke programmer er der på TV 2 Play?

På TV 2 Play finder du alle de mest populære programmer fra TV 2. Fx Go’ morgen Danmark, Badehotellet, X Factor, Vild med dans, og mange flere. Længere oppe på siden her kan du læse mere om aktuelle og kommende programmer på TV 2 Play.

Hvordan kan man se TV 2 Play gratis?

Du skal have et abonnement til TV 2 Play for at kunne se alt indhold. Du kan altså ikke se alle film, serier og programmer på TV 2 Play uden at betale for et abonnement.

Hvad koster TV 2 Play pr. måned?

Med TV 2 Play i dit mobilabonnement hos OiSTER betaler du dit TV 2 Play-abonnement gennem din telefonregning. Det er nemt og smart – og du sparer penge hver måned.

Hvordan kan jeg se TV 2 Play på mit TV?

Du kan nemt se TV 2 Play på dit TV ved at downloade TV 2 Play-appen til dit smart-TV. Du kan også se TV 2 Play på dit TV ved at caste fra din mobil eller tablet gennem Chrome Cast eller AirPlay.