Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

De bedste programmer på TV 2 Play

Med TV 2 Play i dit mobilabonnement hos OiSTER får du adgang til et hav af gode programmer indenfor livsstil, reality, dokumentar og meget mere.

Se nogle af de programmer, du kan se på TV 2 Play lige nu og i den nærmeste fremtid.

Nye programmer på TV 2 Play

Tilgængelig nu

Først til verdens ende

Fem hold tager på en rejse gennem Asien, spækket med intense og begivenhedsrige oplevelser. Og der er ikke meget tid til hverken sightseeing  eller restaurantbesøg. Det handler nemlig om at komme først til sidste destination for at vinde præmien på 250.000 kr. I sæson 4 går turen fra Tokyo til Bali med masser af forhindringer på vejen for de fem hold. Der er ikke tid til mange pauser og alle beslutninger skal overvejes grundigt for at komme først.  Lige nu kan du streame alle 4 sæsoner på TV 2 Play.

 

Tilgængelig nu

Kærlighed hvor kragerne vender

Synes du det er svært at finde kærligheden i storbyen? Det kan være endnu sværere at finde den eneste ene, hvis man bor der, hvor kragerne vender. I dette realityprogram får fire singlefyre besøg af en flok bypiger for at se, om kærligheden kan vokse mellem dem. Efterhånden skal de fire fyre vælge hvilken kvinde, der skal være deres endelige udkårne. Lige nu kan du se alle 5 sæsoner på TV 2 Play.

Tilgængelig nu

Helt sort

Melvin Kakooza og hans mor Carolyne udforsker danskerne og alle de særlige traditioner og øjeblikke, som kendetegner den danske kultur. Alt fra landskampe i fodbold til den grønlandske dans Kalattuut. Og i sæson 5 sætter Melvin og hans mor fokus på livets forskellige faser – hvordan ser det ud fra barndom til seniorlivet, når man lever i Danmark. Og hvordan ser det ud i Uganda? Lige nu kan du streame alle 5 sæsoner på TV 2 Play.

Mobilabonnementer med TV 2 Play

Saml taletid, data og en uendelig mængde af underholdning i dit mobilabonnement! Med TV 2 Play får du masser af serier og programmer - helt uden reklamer! Og har du i forvejen TV 2 Play, kan du selvfølgelig beholde din konto - og din historik - hos TV 2.

checkmark_green (002).png Nyt indhold hver dag

checkmark_green (002).png Mulighed for 5 livekanaler

checkmark_green (002).png Ingen reklamer

Tilgængelig nu

Forræder

I forræder mødes en række kendte danskere på et stort slot. Her udpeges to deltagere hemmeligt til at være forrædere, mens de andre deltagere skal prøve at regne ud, hvem de to forrædere er.

I 9 dage forsøger deltagerne om det runde bord at udspørge hinanden og prøve at få de to forrædere til at tilkendegive sig. Og hele showet guides af spilmesteren Lise Rønne.

Igennem spillet skal deltagerne gennemgå en række opgaver, hvor de kan vinde skjold, som de kan bruge for at styrke deres position, når de kommer i fare for at ryge ud af spillet.

Det er mentalt krævende at være med i Forræder. Alle deltagerne på slottet isoleres, så de ikke kan snyde og videregive informationer til hinanden. De må altså hverken forlade slottet i de 9 dage eller tale sammen, når kameraet ikke ruller.

Deltagerne er et godt mix af kendte personligheder – fx kan du se sanger Anthon Edwards, skuespiller Pernille Højmark, influencer Melissa Bendtsen, forfatter Simi Jan og mange flere.

Flere programmer på TV 2 Play

Tilgængelig nu

Sommerdrømme

Fire par skal indrette hvert deres sommerhus og dyster om at være de bedste til at designe deres drømmehus. Vinderparret får lov at beholde sommerhuset, som de helt selv har designet. Indretningsarkitekten Camilla Kjems og tømrer Patrick Bentsen bedømmer de fire pars evner i løbet af programmet og bestemmer, hvilket par, der i enden vinder retten til at beholde sommerhuset. Fra 18. april kan du se den nye sæson på TV 2 Play.

Tilgængelig nu

To kolde fra kassen

I en lille bedemandsforretning på Amager arbejder Søren og sønnen Simon. Det er Søren, der ejer bedemandsforretningen, men en dag håber Simon at kunne tage over. Simon er lærling hos sin far og efter otte år, bliver det måske snart en realitet at Simon skal overtage biksen. Søren står nemlig pludseligt med det ene ben i graven. Du kan lige nu følge med i første sæson af den nye reportage på TV 2 Play.

Tilgængelig nu

Ups, vi er voksne

Jeff, Stine, Tilde, Alex og Christine har downsyndrom og er alle voksne mennesker. Altså hvis man spørger dem og ikke deres forældre. På Valbyholm bor Jeff og co. i hver deres egen lejlighed, side om side med en række pensionister. Men hvordan er livet, når man på papiret er voksen, men stadig har mor og far helt tæt på til at passe på en og hjælpe med både stort og småt i hverdagen. Du kan se de første 2 sæsoner på TV 2 Play.

Populære programmer

På TV 2 Play kan du se en lang række af de mest populære programmer indenfor livsstil, dokumentar og reality – både fra Danmark og resten af verden.

Du får endda også mulighed for at være blandt de første til at se nye programmer fra TV 2 med snigpremierer på dine favorit reality-, dokumentar-, og livsstilsprogrammer.

Med TV 2 Play skal du ikke bekymre dig om at løbe tør for underholdning – der kommer nemlig nyt indhold hver eneste dag. Og det er on demand, så du kan se med – når du vil, hvor du vil.

Masser af gode serier

Du kan selvfølgelig også streame en masse gode fiktionsserier på TV 2 Play. Så kan du se de helt store serieklassikere, som fx Badehotellet, Dansegarderoben, DNA og mange flere. Få et overblik over hvilke serier, du kan se på TV 2 Play.

Få adgang til 5 livekanaler

Vælger du TV 2 Play Favorit Partner som en del af dit mobilabonnement hos OiSTER får du også adgang til 5 livekanaler – TV 2, TV 2 FRI, TV 2 News, TV 2 Charlie og den nye kanal TV 2 Echo. Så kan du se live TV fra de mest populære kanaler fra TV 2.

Spørgsmål og svar om TV 2 Play hos OiSTER

Hvilke pakker tilbyder OiSTER?

Når du bestiller et mobilabonnement med TV 2 Play hos OiSTER, kan du vælge imellem to forskellige pakker.

 

TV 2 Play Favorit Partner
TV 2 Play Favorit Partner inkluderer alle TV 2's serier og underholdningsprogrammer samt adgang til 5 livekanaler: TV 2, TV 2 FRI, TV 2 News, TV 2 Charlie og den nye kanal TV 2 Echo.

 

TV 2 Play Basis Partner
Med TV 2 Play Basis Partner kan du se alle TV 2's serier og underholdningsprogrammer, men du får ikke adgang til de 5 livekanaler.

Hvilke programmer er der på TV 2 Play?

På TV 2 Play finder du alle de mest populære programmer fra TV 2. Fx Go’ morgen Danmark, Badehotellet, X Factor, Vild med dans, og mange flere. Længere oppe på siden her kan du læse mere om aktuelle og kommende programmer på TV 2 Play.

Hvordan kan man se TV 2 Play gratis?

Du skal have et abonnement til TV 2 Play for at kunne se alt indhold. Du kan altså ikke se alle film, serier og programmer på TV 2 Play uden at betale for et abonnement.

Hvad koster TV 2 Play pr. måned?

Med TV 2 Play i dit mobilabonnement hos OiSTER betaler du dit TV 2 Play-abonnement gennem din telefonregning. Det er nemt og smart – og du sparer penge hver måned.

Hvordan kan jeg se TV 2 Play på mit TV?

Du kan nemt se TV 2 Play på dit TV ved at downloade TV 2 Play-appen til dit smart-TV. Du kan også se TV 2 Play på dit TV ved at caste fra din mobil eller tablet gennem Chrome Cast eller AirPlay.