Dette website er ikke kompatibelt med den version af Internet Explorer du benytter.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. På den måde kan vi tilbyde dig den bedste service. 

Samsung Galaxy Watch Active Black

Vælg farve
Helt nyt Galaxy Watch Active fra Samsung!
30 mdr. OiSTER afdrag
65 /md.
eller
Kontantpris
1.950
Mindstepris
1.950
Levering 2-5 hverdage

Samsung lancerer deres nye Galaxy Watch Active, til dig som holder af at være aktiv og samtidig have det fulde overblik mens du træner.

Galaxy Watch Active kommer I et stilrent design, og med en 40 mm urskive kan du nemt navigere rundt imellem alle dine træningsapps. Du kan vælge mellem et stort antal urskiver, så skiven passer til din personlige stil og træning. Galaxy Watch Active kommer med en rem i fluoroelastomer, som sidder mere behageligt omkring håndleddet og har bedre modstandsdygtighed over for snavs og sved.

Om du svømmer, står på ski, eller løber lange ture i regnvejr så er du sikker på at dit nye Galaxy Watch Active kan klare strabadserne. Uret er IP68 certificeret - det betyder at det er vand- og støvtæt og desuden temperatur-, vibrations- og stødsikkert.

Uret kommer med flere avancerede sensorer. Det registrerer blandt andet motion, søvn, stress og velvære, funktioner som alle hjælper dig til en sundere livsstil. Galaxy Watch Active kommer med en Stress Tracker funktion. Funktionen måler og registrere stress, og guider dig til dybe vejrtrækninger. Uret kommer med en ugentlig oversigt over dine daglige pulsintervaller.

Med den indbyggede GPS slipper du for at tage telefonen op af lommen for at få kortbeskrivelsen frem. Galaxy Watch Active kan oplade trådløst, og afhængigt af hvilke funktioner du bruger, kan en opladning holde 7 dage. Er du indehaveren af en af de nye Galaxy S10 kan du oplader uret direkte på telefonen, via. trådløs batterideling.

Vægt
25 g
Størrelse
39,5 x 39,5 x 10,5 mm
Intern hukommelse
4 GB
Batteritid
Op til 7 dage
Styresystem
Tizen OS 4.0

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

Vær opmærksom på at vores abonnementer kun fungerer på 3G- eller 4G-mobiler.