Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Wavell TWO til 0,-

ved bestilling af Fri tale / 200 GB data mobilabonnement

 

Find det brede smil frem og skru op for lyden med dine nye Wavell TWO høretelefoner! Lige nu får du nemlig den lækre Wavell TWO høretelefoner med til 0,-, når du bestiller Fri tale og 200 GB data til KUN 129,-/md.* Så kan du snakke løs, streame til du falder i søvn eller game hele natten – helt uden bekymringer!

Pris
129 kr./md.
Oprettelse
0 kr.
Min. i 6 mdr.
774 kr.

inkl. Wavell TWO Buds (Værdi 799,-)

Dine nye Wavell TWO

Med Wavell TWO får du trådløse høretelefoner i høj kvalitet. Høretelefonerne er ultra-innovative, når det kommer til både lyd og design, så du får en fed lydoplevelse med en tung og velafstemt bas. Over 7 timers strøm på en enkel opladning og 35 timer med medfølgende etui, gør at dine Wavells altid er opladt, når du skal bruge dem. 

*Tilbuddet gælder for privatkunder ved køb af Fri tale/ 200 GB data til 129 kr./md. og gælder så længe lager haves. Binding 6 mdr. Oprettelse 0 kr. Mindstepris: 774 kr. Opsigelsesvarsel: Senest 1 dag før udgangen af bindingsperioden. Opsiges abonnementet efter bindingsperiodens ophør, vil det opsiges til udgangen af måneden. Ved fortrydelse skal Wavell TWO returneres i original emballage. Abonnement og Wavell er et samlet køb og kan ikke ombyttes til kontanter. Wavell TWO afsendes sammen med simkort. Da der er tilknyttet hardware til dette abonnement, forbeholder vi os retten til at afvise købet, hvis du er registreret i RKI. Det er muligt at købe ét abonnement med Wavell TWO pr. CPR-nummer. Alle priser er inkl. moms.

Ta’ abonnementet med dig i EU

Rejser du i EU, kan du bruge dit mobilabonnement overalt. Du kan frit bruge din tale til danske eller europæiske numre, og du får selvfølgelig også fri SMS og MMS. (Gælder dog ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU)

Mobilabonnementet har Fri GB data, hvoraf op til 14 GB data kan bruges i EU. Du har altså data til at tjekke mails, Facebook, Instagram og til at sende feriebilleder til familien. Alt sammen uden at betale mere.

 

 

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, take away og streamingtjenester. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.