Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Samsung Galaxy Watch 4 til 0,-

ved bestilling af Fri tale / 500 GB data mobilabonnement

 

Samsung Galaxy Watch 4 40 MM BT er en tidløs klassiker, der kender dig og din krop bedst, og lige nu får du det til 0,-, når du bestiller Fri tale og 500 GB data til kun 149,-/md.* Så skal du aldrig bekymre dig om dit forbrug - snak og stream løs helt uden bekymringer!

*Binding i 6 mdr. Prisen gælder ved oprettelse af nyt abonnement og ved flytning af nummer til OiSTER.

Pris
149 kr./md.
Oprettelse
99 kr.
Min. i 6 mdr.
993 kr.

inkl. Samsung Galaxy Watch 4 (Værdi 1.710,-)

Dit nye Samsung Galaxy Watch 4

Tag dit Samsung Galaxy Watch 4 på og lær din krop at kende indefra og ud, så du kan gå en sundere dagligdag i møde! Du får et væld af træningsfunktioner og omfattende søvnanalyse, så du kan sætte mål, følge din fremskridt og forbedre din søvn. Hold tilmed forbindelsen på farten med Bluetooth 5.0!

*Tilbud gælder kun for privatkunder ved flytning af nummer til OiSTER og oprettelse af Fri tale/ 500 GB til 149 kr./md. og gælder så længe lager haves. Binding 6 mdr. Oprettelse 99 kr. Mindstepris: 993 kr. Opsigelsesvarsel: Senest 1 dag før udgangen af bindingsperioden. Opsiges abonnementet efter bindingsperiodens ophør, vil det opsiges til udgangen af måneden. Ved fortrydelse skal Samsung Galaxy Watch 4 40 MM BT Black returneres i original emballage. Abonnement og Samsung Galaxy Watch 4 40 MM BT Black er et samlet køb og kan ikke ombyttes til kontanter. Samsung Galaxy Watch 4 40 MM BT Black afsendes sammen med simkort. Da der er tilknyttet hardware til dette abonnement, forbeholder vi os retten til at afvise købet, hvis du er registreret i RKI. Det er muligt at købe ét abonnement med Samsung Galaxy Watch 4 40 MM BT Black pr. CPR-nummer. Alle priser er inkl. moms.

Hvad kan jeg bruge 500 GB data til?

5000

timer social media
eller

8500

timer musik
eller

1249

timer video
eller

500

timer film og serier

Ta’ abonnementet med dig i EU

Rejser du i EU og UK, kan du bruge dit mobilabonnement overalt. Du kan frit bruge din tale til danske eller europæiske numre, og du får selvfølgelig også fri SMS og MMS. (Gælder dog ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU og UK)

Mobilabonnementet har 500 GB data, hvoraf op til 25 GB data kan bruges i EU og UK. Du har altså data til at tjekke mails, Facebook, Instagram og til at sende feriebilleder til familien. Alt sammen uden at betale mere.

Se i hvilke lande du kan bruge din EU-data

Går rejsen til Thailand, Tyrkiet eller USA?
Så er OiSTER Travel garanteret noget for dig! 

.

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, take away og streamingtjenester. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.