Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

OPPO A17 til 0,-

ved bestilling af Fri tale / Fri data mobilabonnement

 

Med OPPO A17 får du en telefon med et flot leather feel design, en god skærmstørrelse og et super batteri! Og lige nu får du den til 0,-, når du bestiller Fri tale og Fri data til kun 179,-/md.* Så behøver du aldrig bekymre dig om dit forbrug – snak og stream alt det du vil!

*Binding i 6 mdr. Prisen gælder ved oprettelse af nyt abonnement.

Pris
179 kr./md.
Oprettelse
99 kr.
Min. i 6 mdr.
1.173 kr.

inkl. OPPO A17 (Værdi 1.399,-)

Din nye OPPO A17

Stor skærm - fantastisk ydeevne

Med OPPO A17 får du en lækker mobiltelefon i et flot leather feel design. Du får en stor og flot skærm og med et kraftfuldt batteri, der leverer strøm hele dagen, skal du ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm. 

*Tilbuddet gælder for privatkunder ved køb af Fri tale/ Fri data til 179 kr./md. og gælder så længe lager haves. Binding 6 mdr. Oprettelse 99 kr. Mindstepris: 1.173 kr. Opsigelsesvarsel: Senest 1 dag før udgangen af bindingsperioden. Opsiges abonnementet efter bindingsperiodens ophør, vil det opsiges til udgangen af måneden. Ved fortrydelse skal OPPO A17 returneres i original emballage. Abonnement og OPPO A17 er et samlet køb og kan ikke ombyttes til kontanter. OPPO A17 afsendes sammen med simkort. Da der er tilknyttet hardware til dette abonnement, forbeholder vi os retten til at afvise købet, hvis du er registreret i RKI. Det er muligt at købe ét abonnement med OPPO A17 pr. CPR-nummer. Alle priser er inkl. moms.

Ta’ abonnementet med dig i EU

Rejser du i EU og UK, kan du bruge dit mobilabonnement overalt. Du kan frit bruge din tale til danske eller europæiske numre, og du får selvfølgelig også fri SMS og MMS. (Gælder dog ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU og UK)

Mobilabonnementet har Fri GB data, hvoraf op til 30 GB data kan bruges i EU og UK. Du har altså data til at tjekke mails, Facebook, Instagram og til at sende feriebilleder til familien. Alt sammen uden at betale mere.

Se i hvilke lande du kan bruge din EU-data

Går rejsen til Thailand, Tyrkiet eller USA?
Så er OiSTER Travel garanteret noget for dig! 

 

 

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, take away og streamingtjenester. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.