Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Internet til erhverv

med 2 TB data

Med internet fra OiSTER får du hurtigt og nemt internet, som du kan bruge overalt i Danmark – også på hjemmekontoret. Du får en samlet internetløsning med simkort, GRATIS router (værdi á 990,-) og 2 TB data.

Lige nu får du 1 års Norton Antivirus sikkerhedspakke med til 0,- ved køb af dette abonnement.

*Binding i 6 mdr. Prisen gælder ved oprettelse af nyt abonnement. 

Prisen er inkl. moms.

Pris de første 3 mdr.
129 kr./md.
Pris herefter
229 kr./md.
Oprettelse
0 kr.
Min. i 6 mdr.
1.074 kr.

Hurtigt og nemt internet

checkmark_green (002).png Hurtigt og nemt internet

checkmark_green (002).png Ingen installation

checkmark_green (002).png Gratis router

checkmark_green (002).png Virker i hele Danmark

Så nemt er det!

Lynhurtig internetforbindelse til dit firma, uanset hvor du er i Danmark.

Norton Antivirus sikkerhedspakke til 0,-

Med i købet følger 1 års Norton Antivirus sikkerhedspakke til 0,- (værdi 829,-). Norton 360 Deluxe sikkerhedspakke giver dig avancerede antivirusfunktioner, der beskytter hele familien online og sikrer, at I kan surfe trygt og sikkert på nettet.

Inkl. gratis Huawei router

Med internet fra OiSTER får du en Huawei B535-232 MBB 4G-router, som både er super hurtig og lige til at sætte i stikkontakten.

Der kan kobles op til 64 brugere på ad gangen. Derfor er der rig mulighed for, at alle i dit firma kan være på internettet samtidig.

Routeren har både 2,4 GHz og 5 GHz WiFi, så du er sikret en bred og stabil dækning, uanset hvor du befinder dig.

Internet overalt i Danmark

Med OiSTER Internet får du trådløst internet med lynhurtig forbindelse, som dækker overalt i Danmark. Mangler du derfor nemt og fleksibelt internet til dit firma, er internet fra OiSTER et godt valg.

Vi dækker stort set hele Danmark med både 4G og 5G, og har en 5G-downloadhastighed på 25-954 Mbit/s og 5G-uploadhastighed på 23-94 Mbit/s. Med 4G får du en downloadhastighed på 17-71 Mbit/s og uploadhastighed på 5-43 Mbit/s.

Tips til en bedre internetforbindelse på arbejdspladsen

  • Kvaliteten af WiFi-signalet afhænger af routerens placering og omgivelser. Placér derfor altid routeren højt, centralt og synligt - så virker internettet bedst.
  • Flyt andet trådløst udstyr, så du undgår forstyrrende elektronik.
  • Routeren understøtter både 2,4 GHz og 5 GHz. Især 2,4 GHz er ofte mere belastet, og derfor anbefaler vi, at du kobler dine enheder på 5 GHz.

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, take away og streamingtjenester. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.