Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

4G Internet

Hurtigt og nemt med 2 TB data

Med 4G Internet fra OiSTER får du hurtigt og nemt internet til hele familien. Du får én samlet internetløsning med simkort, gratis router* og hele 2 TB data! Slip for komplicerede installationer og kom online på 5 minutter!

Få 1 års Norton Antivirus sikkerhedspakke med til 0,- 

*Binding i 6 mdr. Prisen gælder ved oprettelse af nyt abonnement. Netgear Orbi 4G LTE (LBR20). Routeren er en outletvare og sendes som ny eller i særdeles god stand. Alle routere er gennemtestede, nulstillede og fuldt funktionsdygtige. Du modtager routeren i original emballage. Der ydes naturligvis 2 års reklamationsret.

Pris de første 3 mdr.
129 kr./md.
Pris herefter
229 kr./md.
Oprettelse
0 kr.
Min. i 6 mdr.
1.074 kr.

.

.

 

 

checkmark_green (002).png Hurtigt og nemt internet

checkmark_green (002).png Førsteklasses router

checkmark_green (002).png Ingen installation

checkmark_green (002).png Virker i hele Danmark

Hastigheden på mit 4G bredbånd er steget med 500 %

Connery.dk har testet routeren fra Netgear i 14 dage. Den får 6 ud af 6 stjerner og beskrives som "genvejen til den hurtigste og letteste 4G bredbåndsoplevelse".

Så hvis du – eller dine børn – er vilde med at streame og game, men knap så vilde med det, når filmen hakker og gamet lagger – så er det her internetabonnement lige noget for dig!

 

Inklusiv gratis Netgearrouter

Med Netgear Orbi 4G LTE (LBR20) får du en stærk, stilren og stabil router, som sikrer dig en lynhurtig internetforbindelse. Routeren anvender Cat18-teknologi, der udnytter signalet optimalt, så du får det maksimale ud af dit internetabonnement.

Med en hastighed på op til 2,2 Gbps kan du roligt både streame og game uden at bekymre dig om hakker i din streaming – eller at dit game lagger.  

Routeren er let at sætte op, så du er i gang på bare 5 minutter. Alt du skal gøre er at indsætte dit simkort i routeren og sætte den i stikkontakten. Lettere bliver det ikke.

Norton Antivirus sikkerhedspakke til 0,-

Med i købet følger 1 års Norton Antivirus sikkerhedspakke til 0,- (værdi 829,-). Norton 360 Deluxe sikkerhedspakke giver dig avancerede antivirusfunktioner, der beskytter hele familien online og sikrer, at I kan surfe trygt og sikkert på nettet.

Så nemt er det!

Lynhurtig internetforbindelse uanset hvor du er i Danmark.

Kom godt i gang

Det er nemt at komme i gang med din nye router. I videoen her viser vi dig, hvordan du sætter din nye router fra Netgear op. 

.

.

Internet overalt i Danmark

Med internet fra OiSTER får du trådløst internet med lynhurtig forbindelse, som dækker overalt i Danmark. Mangler du derfor internet til fx hjemmet eller sommerhuset, er OiSTER Internet et godt valg.

Vi dækker stort set hele Danmark med både 4G og 5G, og har en 5G-downloadhastighed på 25-954 Mbit/s og 5G-uploadhastighed på 23-94 Mbit/s. Med 4G får du en downloadhastighed på 17-71 Mbit/s og uploadhastighed på 5-43 Mbit/s. 

.

.

Internet til hele familien

Når du bestiller internet fra OiSTER får du lynhurtigt internet til hele familien. Du får en gratis router og et simkort med hele 2 TB data! Det er rigeligt med data til, at du kan streame film, serier og musik og være på nettet døgnet rundt uden at bekymre dig om dit dataforbrug.

Internet med streaming

Vil du have mere end bare internet? Få lynhurtigt internet og adgang til TV 2 Play eller Viaplay i én samlet løsning. Du får hurtigt og nemt internet til hele familien med router, simkort og data. Og samtidig er underholdningen sikret med en perlerække af programmer og de fedeste film og serier. 

Tips til en bedre internetforbindelse

  • Kvaliteten af WiFi-signalet afhænger af routerens placering og omgivelser. Placér derfor altid routeren højt, centralt og synligt - så virker dit internet bedst.
  • Flyt andet trådløst udstyr, så du undgår forstyrrende elektronik.
  • Routeren understøtter både 2,4 GHz og 5 GHz. Især 2,4 GHz er ofte mere belastet, og derfor anbefaler vi, at du kobler dine enheder på 5 GHz.

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, take away og streamingtjenester. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.