Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

OiSTER WiFi til erhverv

2 TB data

lynhurtigt internet med en super effektiv router og vær sikker på at få det maksimale ud af dit OiSTER WiFi! Brug det overalt i Danmark – også på hjemmekontoret. Du får en samlet internetløsning med simkort, gratis router (værdi 2.970,-) og hele 2 TB data.

Prisen er inkl. moms.

Pris de første 12 mdr.
169 kr./md.
Pris herefter
249 kr./md.
Oprettelse
0 kr.
Min. i 12 mdr.
2.028 kr.

Første 12 mdr. til 169,-/md.

checkmark_green (002).png Lynhurtigt internet

checkmark_green (002).png Førsteklasses router

checkmark_green (002).png Ingen installation

checkmark_green (002).png Virker i hele Danmark

Så nemt er det!

Lynhurtig internetforbindelse til dit firma, uanset hvor du er i Danmark.

Inklusiv gratis Netgear router

Med Netgear ORBI 4G LTE (LBR20) får du en stærk, stilren og stabil router, som sikrer dig en hurtig internetforbindelse. Cat18-teknologien forøger dine downloadhastigheder, så du får det maksimale ud af dit WiFi-abonnement.

Routeren er let at sætte op, så du er i gang på bare 5 minutter. Alt du skal gøre er at indsætte dit simkort i routeren og sætte den i stikkontakten. Lettere bliver det ikke.

Internet overalt i Danmark

Med OiSTER Internet får du trådløst internet med lynhurtig forbindelse, som dækker overalt i Danmark. Mangler du derfor nemt og fleksibelt internet til dit firma, er internet fra OiSTER et godt valg.

Vi dækker stort set hele Danmark med både 4G og 5G, og har en 5G-downloadhastighed på 25-954 Mbit/s og 5G-uploadhastighed på 23-94 Mbit/s. Med 4G får du en downloadhastighed på 17-71 Mbit/s og uploadhastighed på 5-43 Mbit/s.

Tips til en bedre internetforbindelse på arbejdspladsen

  • Kvaliteten af WiFi-signalet afhænger af routerens placering og omgivelser. Placér derfor altid routeren højt, centralt og synligt - så virker internettet bedst.
  • Flyt andet trådløst udstyr, så du undgår forstyrrende elektronik.
  • Routeren understøtter både 2,4 GHz og 5 GHz. Især 2,4 GHz er ofte mere belastet, og derfor anbefaler vi, at du kobler dine enheder på 5 GHz.

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, take away og streamingtjenester. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.