Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

OPPO A17 4G 64GB Midnight Black

Vælg farve
Få meget for pengene!
Kontantpris
1.399
Mindstepris
1.399

Fri fragt

Og levering lige til døren

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Med OPPO A17 får du meget for pengene - alt sammen i et flot leather feel design!

Et batteri du kan li’
Med OPPO A17's mægtige 5000mAh batteri er det slut med konstant at tjekke din batteriprocent. Batteriet leverer pålidelig strøm hele dagen, selv ved kamerabrug og når du har flere apps og medier åbent på samme tid.

Stor og flot skærm
Du får en stor skærm på 6,56'' med Colour-Rich Eye-Care Display, der sikre naturtro farver, der er let for øjet med intelligent lysdæmpning.

50MP AI kamera
Oplev en utrolig billedeopløsning med det ultraklare 50MP bagkamera, hvor du får perfekte detaljer og definition til både nærbilleder og naturskønne udsigter. Med AI Portrait Retouching justerer AI i overensstemmelse med omgivende farver og hudfarver. Uanset om det kun er dig eller en gruppe-selfie.

Kamera
50 MP + 5 MP
Frontkamera
5 MP
Hovedkamera
50 MP
Skærmstørrelse
6,56''
Skærmopløsning
1600 x 720 pixels
Intern hukommelse
64GB
RAM
4GB
Størrelse
75,6 x 164,2 x 8,3 mm
Vægt
189 g
Batteri
5000 mAh
Simkorttype
Nano-SIM
Dual-SIM
Ja
eSIM
Nej

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • 50 MP kamera
  • 6,56'' skærm
  • 5000 mAh batteri