Dette website er ikke kompatibelt med den version af Internet Explorer du benytter.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. På den måde kan vi tilbyde dig den bedste service. 

iPad 32 GB Space Gray

Vælg farve
Apples populære tablet!
30 mdr. OiSTER afdrag
131 /md.
eller
Kontantpris
3.930
Mindstepris
3.930
2-5 hverdage

Apples 9,7” iPad 6th generation – stærk, smuk, hurtig og nem at tage med overalt. Den kommer nemlig både med mulighed for netforbindelse både via wi-fi og cellular.

Som noget helt nyt for en iPad i den overkommelige prisklasse, understøtter den nye iPad Apples svar på en tryllestav ”The Apple Pencil”.
Tag direkte noter på skærmen, lav markeringer i en e-mail, byg videre på grafer eller måske er du den kreative type som elsker at tegne eller male akvareller – alt er muligt så længe man har Apple Pencil ved sin side. Kun fantasien sætter grænser!

Der er igen ikke gået på kompromis med designet. Oplevelsen med din nye iPad bliver fuldendt med den 9,7” Retina skærm der giver dig et knivskarpt billede, hvor detaljerne og størrelsen får det hele til at se godt ud.
På trods af de smukke og slanke design, får du en solid unibody der giver dig en robust iPad, der er let at have med på farten.

Med 8 megapixel kameraet skyder du detaljerede billeder og du kan let redigere dine billeder direkte på din nye iPad. Elsker du selfies eller FaceTimer du på livet løs, bruger du FaceTime HD kameraet.
Er du til at optage flotte videoer, så kan du roligt bruge den nye iPad – den kommer med HD-video.

Den nye iPad er bygget til at yde, og har derfor en processor med masser af power.
Arbejd eks. i flere apps på én gang og Facetime med din ven, samtidig med at du lige tjekker dagens sportsnyheder på internettet.
Rediger din 4K video, eller benyt de nyeste augmented reality-apps. Apple snyder dig selvfølgelig ikke for den magiske AR verden - Skærmen og processoren til kameraerne og bevægelsessensorerne er som skræddersyet til det. Bring dine virtuelle genstande ind i den virkelig verden nemt og enkelt, og få en fantastisk oplevelse som du kan dele med vennerne.

Med kombinationen af den lækre Retina skærm, processoren, kameraet og alle de multifunktioner der følger med, vil du opleve at din nye iPad vil blive din nye følgesvend, om det er i skolen, arbejdet, derhjemme eller når du er ude og shoppe.

Kamera
8MP
Frontkamera
1,2MP
Skærmstørrelse
9,7"
Skærmopløsning
1536 x 2048 pixels
Intern hukommelse
32 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
2 GB
Størrelse
240 x 169,5 x 7,5 mm
Vægt
469 g
Styresystem
iOS 11

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

Vær opmærksom på at vores abonnementer kun fungerer på 3G- eller 4G-mobiler.

  • Retina-skærm
  • Touch ID
  • A10 Fusion-chip