Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Apple Airpods 3. generation

Vælg farve
Fede trådløse høretelefoner!
3 mdr. OiSTER Afdrag
583 /md.
eller
Kontantpris
1.749
Mindstepris
1.749

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Apple Airpods 3. generation kommer i et klassisk stilrent design med en stav der er 33% kortere end generation 2. Dette er designet til at lede lyden direkte ind i dine øre og dermed sikre en klar og lækker lydoplevelse. 

De trådløse høretelefoner og det tilhørende MagSafe-opladningsetui er både sved og vandafvisende, så du kan sagtens tage dem med til træning og i det regnfulde efterårsvejr. 

Når etuiet er fuldt opladet får du op til 30 timers afspilninstid. Til sidst men ikke mindst kommer Apple Airpods med en smart feature - de afspiller kun lyd når de er i dine øre. Dette er muliggjort gennem forbedret hudsensor, der kan mærke forskel på dit øre og andre overflader. 

Apple Airpods generation 3 er til dig der elsker at kunne lukke verdenenen ude med musik, en god lydbøg, podcast eller lign. og til dig der elsker at snakke i telefon med alle vennerne og familien. 

 

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter