Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Soundliving Earbuds 2.0 Black

Vælg farve
Udsolgt
3 mdr. OiSTER Afdrag
254 /md.
eller
Kontantpris
762
Mindstepris
762

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Genopladeligt etui
Med Earbuds fra Soundliving får du op til 22 timers afspilning. Når du placerer dine Earbuds i etuiet, starter opladningen helt automatisk. På denne måde har du strøm til hele dagen ved blot at placere høretelefonerne i etuiet, når de ikke anvendes. Etuiet fungerer som en Powerbank hvilket både er praktisk og smart, da det sikrer du ikke løber tør for strøm.

Brugervenlige
Soundliving Earbuds samarbejder med Bluetooth 5.2, så du pålideligt og nemt kan parre din enhed med høretelefonerne. Enhederne husker hinanden og tilkobler automatisk gang efter gang. Høretelefonerne har også indbygget touch-funktioner, så du kan ændre lydstyrke, skifte sang og besvare opkald uden at skulle fiske din smartphone op af lommen. Med i købet følger 3 øredutter i forskellige størrelser, så du kan finde den størrelse, der yder dig mest komfort. Høretelefonerne kan både anvendes under en svedig træning og en cykeltur i regnvejr, da de er vandafvisende.

Sprød lyd
Soundlivings Earbuds er designet og produceret til at levere kvalitetslyd. De forskellige komponenter giver et fyldigt, rent og sprødt lydbillede krydret med en dyb bass.

Indbygget mikrofon
Soundlivings Earbuds har indbygget højkvalitetsmikrofon som revolutionerer oplevelsen af at tale i telefon via. in-ear høretelefoner. Mikrofonen gør det nemt at kommunikere klart og forståeligt, da den ene mikrofon opfanger din stemme, mens den anden fanger og fjerner omgivelsesstøj.

Design
Soundliving er et dansk mærke som særligt fokuserer på kvalitet, innovation, funktionalitet og design i udviklingen af elektroniske produkter. Visionen er high value for money, hvilket tydeligt mærkes i deres produkter som ovenikøbet altid er stilrene og enkle. Soundlivings Earbuds er designet i fire farver, du kan vælge mellem klassisk sort og hvid eller de lidt mere modige farver blå og pink.

Bluetooth
5.2
Vægt med etui
42 g.
Earbud vægt
4 g.
Type
Trådløse in-ear øretelefoner
Afspilningstid
Op til 22 timer
Bluetooth rækkevide
10 meter
Autopairing
Ja
Kontrol
Touch-funktion på siden af hver earbud
Tilbehør
Opladerkabel, earplugs og manual

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • 22 timers batterilevetid
  • Bluetooth version 5.2
  • Vand- og svedafvisende
  • Android & iOS
  • Dual Microphone
  • Opladnings Etui
  • Touch-funktion
  • Volume kontrol