Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

5G Internet

Billigt internet til hele familien

Med OiSTER WiFi 5G får du lynhurtigt og nemt internet til hele familien - og lige nu endda til en super skarp intropris! Få en samlet internetløsning med simkort, lånerouter og 1 TB data. Det er rigeligt med data til både streaming, hjemmearbejde og alt det andet. Samtidig slipper du for komplicerede installationer og gravearbejde. Sæt simkortet i routeren, tænd og du er på! 

*Binding i 6 mdr. Prisen gælder ved oprettelse af nyt abonnement. 

Pris de første 2 mdr.
109 kr./md.
Pris herefter
269 kr./md.
Oprettelse
0 kr.
Min. i 6 mdr.
1.294 kr.

Lynhurtigt internet

.

.

 

 

checkmark_green (002).png Gratis oprettelse

checkmark_green (002).png Ingen installation

checkmark_green (002).png Gratis lånerouter

checkmark_green (002).png Prøv gratis i 14 dage

Så nemt er det!

Lynhurtig internetforbindelse uanset hvor du er i Danmark.

Hvor hurtigt er 5G?

Du får op til 5 gange højere hastigheder på 5G-netværket end på 4G-nettet. På 5G-netværket kan du opnå en downloadhastighed på næsten 1.000 Mbit/s og en uploadhastighed på op til 92 Mbit/s. Hastigheden kan selvfølgelig variere alt efter, hvor tæt du er på en 5G-mast.

Lynhurtigt internet uden kabler

.

Med 5G Internet får du lynhurtigt internet i et snuptag. Sæt simkortet i routeren, tænd routeren - og så er du klar til at streame, surfe, game og arbejde hjemme. Helt uden gravearbejde og teknikerbesøg. 

Og hastigheden? Den er der ikke noget i vejen med. Dit nye 5G-internet fra OiSTER er nemlig helt på niveau med en kablet fiberforbindelse. Du får adgang til 3's lynhurtige netværk med Danmarks hurtigste downloadhastighed. Så kan du streame og game uden at bekymre dig om hakker i din streaming - eller at dit game lagger. 

 

Kan jeg få 5G?

Med 5G Internet får du adgang til 3's lynhurtige 5G-netværk, som giver dig Danmarks hurtigste download-hastighed. 3 og OiSTER dækker med 5G i næsten hele landet, så du kan få lynhurtigt internet, næsten uanset hvor du bor.

Og bare rolig - skulle du opleve, at dækningen ikke er tilfredsstillende, har du mulighed for at gøre brug af din fortrydelsesret inden for 14 dage.

Inklusiv gratis lånerouter

Den stilrene og stærke Zyxel NR5103E giver dig premium internetforbindelse i hele hjemmet. Routeren understøtter den nyeste 5G NR-teknologi, mens den fortsat er fuldt kompatibel med 4G-netværk.

Med en forventet download-hastighed ved udendørs brug af 5G på 25-954 Mbit/s og upload på 23-94 Mbit/s, kan I roligt både streame og game på én gang. Uden at streamingen hakker - og uden jævnlige udbrud om internet, der lagger, fra gameren i hjemmet.

Routeren er let at sætte op, så du er i gang på bare 5 minutter. Alt du skal gøre er at indsætte dit simkort i routeren, sætte den i stikkontakten og følge en kort guide. Din nye router kan selvfølgelig bruges overalt i Danmark - både hjemme og i sommerhuset.  

Bestil 5G Internet i dag og få søens hurtigste internet! 

.

Fuld fart frem

Internet til hele familien

Når du bestiller 5G Internet fra OiSTER får du lynhurtigt internet til hele familien. Du får en gratis lånerouter og et simkort med 1 TB data! Det er rigeligt med data til, at du kan streame film, serier og musik og være på nettet døgnet rundt uden at bekymre dig om dit dataforbrug.

Tips til en bedre internetforbindelse

  • Kvaliteten af WiFi-signalet afhænger af routerens placering og omgivelser. Placér derfor altid routeren højt, centralt og synligt - så virker dit internet bedst.
  • Flyt andet trådløst udstyr, så du undgår forstyrrende elektronik.
  • Routeren understøtter både 2,4 GHz og 5 GHz. Især 2,4 GHz er ofte mere belastet, og derfor anbefaler vi, at du kobler dine enheder på 5 GHz.

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, take away og streamingtjenester. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.

Spørgsmål og svar om 5G Internet fra OiSTER

Får jeg en router med til 5G Internet fra OiSTER?

Ja, du låner en router. Hvis du opsiger eller fortryder dit køb, skal routeren leveres tilbage. Routeren skal leveres tilbage i god stand sammen med strømforsyning og andre kabler. Kontakt Kundeservice, som kan sende en pakkelabel til dig, hvis du ønsker at returnere routeren.

Hvad er forskellen på 5G Internet fra OiSTER og en kablet forbindelse?

Med 5G Internet fra OiSTER slipper du for komplicerede installationer og gravearbejde. Du skal bare slutte routeren til strøm, og så er du på. Du får adgang til 3’s lynhurtige 5G-netværk, som giver dig Danmarks hurtigste 5G-download.

Hvad er up- og downloadhastighederne?

Med 5G Internet fra OiSTER får du en forventet downloadhastighed ved udendørs brug af 5G på 25-954 Mbit/s og upload på 23-94 Mbit/s. Den oplevede hastighed indendørs kan ikke defineres generelt, da det afhænger af hardware, bygninger og afstand til nærmeste mast.