Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Internet til hjemmet

OiSTER WiFi

Få en samlet internetløsning med router og simkort. Med OiSTER WiFi slipper du for installationer og får hurtigt og nemt internet til hele familien!

checkmark_green (002).png Hurtigt og nemt internet

checkmark_green (002).png Gratis router

checkmark_green (002).png Virker i hele Danmark

checkmark_green (002).png Ingen installation

 

Internet til hele familien

Når du bestiller WiFi fra OiSTER får du lynhurtigt internet til hele familien. Du får en gratis router og et simkort med masser af data til, at du kan streame film, serier og musik og være på nettet døgnet rundt uden at bekymre dig om dit dataforbrug.

Få plug and play WiFi

Lynhurtig internetforbindelse uanset hvor du er i Danmark.
Indsæt simkortet, tænd routeren og log på WiFi - så nemt er det!

Internet overalt i Danmark

Med OiSTER Internet får du trådløst internet med lynhurtig forbindelse, som dækker overalt i Danmark. Mangler du derfor internet til fx hjemmet eller sommerhuset, er OiSTER Internet et godt valg.

Vi dækker stort set hele Danmark med både 4G og 5G, og har en 5G-downloadhastighed på 25-954 Mbit/s og 5G-uploadhastighed på 23-94 Mbit/s. Med 4G får du en downloadhastighed på 17-71 Mbit/s og uploadhastighed på 5-43 Mbit/s. Vi anbefaler, at du tjekker dækningen i dit område nedenfor.